love - medial vägledning - mariao

Medialt meddelande – Kärleken i ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Red lotus - Budda - Mariao

Du längtar efter kärleken, du söker efter kärleken! Det är som om att du börjat tvivla på om du någonsin kommer hitta den…

Meddelandet idag:

Vilken typ av kärlek är det du letar efter? Den sanna kärleken, den som aldrig försvinner eller den förgängliga?

Kärlek är det du är. Hur kan du egentligen söka efter något du själv redan är?

Sann, gudomlig kärlek hittar du inte i relation till en annan människa. Kärlek i relation till en annan människa kan vara en fin upplevelse men du behöver inte en annan människa för att uppleva kärlek!

Du är kärlek. När du vaknar upp ur din sömn då vaknar du upp till kärlek. När du vaknar upp ur din sömn då försvinner längtan och sökandet efter kärlek utom dig.

Längtan och sökandet försvinner helt enkelt för att det inte längre fyller någon funktion. Sökande och längtan efter kärlek utom dig behövs inte längre då du är kärlek.

Sökandet efter kärlek utom dig är en distraktion från ditt uppvaknande. När du är vaknat upp ur drömmen är du kärlek. Du tänker inte och känner det inte utan du är det…..Enkelt, lättsamt och utan ansträngning. I detta kärlekens varande försvinner all längtan efter yttre kärlek.

Söker du efter sann kärlek vänd fokus bort från de yttre tingen i den fysiska världen och vänd fokus inåt. Där inom dig själv kommer upptäcka att all kärlek du någonsin längtat efter finns där…..

Att hitta den sanna kärleken är en mycket enkel process, det behövs inga kurser, kloka böcker, visa människor eller gurus…Allt du behöver är att vända dig bort från den yttre världen emot din inre värld.

Kärlek är det du är. Hur kan du egentligen söka efter något du själv redan är?

rött hjärta - mariao

Lite till….

Till dig som efter en längre tids anställning bestämt dig för att börja studera…Du har sökt in till utbildningen och inväntar nu besked. Du kan känna dig nervös inför den här förändringen och stundom kommer tvivlen över dig. Det ser ut som om att du kommer komma in på utbildningen och det ser ut som om att det kommer bli över förväntan! Du kommer inte ångra ett ögonblick att du lämnade det gamla för att påbörja något nytt. Släpp din oro och dina tvivel…..Välkomna istället det nya med öppna armar!

Till dig som, igen, hamnat i en situation som anstränger din ekonomi men även din mentala hälsa. Du kan få känslan av att du inte räcker till och en känsla av att du ”snart kastar in handduken”. Så här är det, du är betydligt starkare än du inser. Tappa inte hoppet, den här perioden kommer blåsa över och du landar snart på båda fötterna igen. Det skulle göra dig mycket gott att skapa utrymme i din vardag för omsorg av ditt inre, din själ. När du närmare dig ditt sanna jag, då kommer kraften och insikten om att inget i denna värld är beständigt och heller inte oövervinnerligt. Det finns alltid en annan väg…..alltid.

……………..

I stor och djup kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of