awaken love

Medialt meddelande – Kärleken som väntar på dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du kan ha känt dig ensam och separerad från gemenskapen på sista tiden. Du kan ha känt dig övergiven utan sammanhang. Du kan ha känt det som om att du står ensam i världen utan kärlek och utan vänner.

Meddelandet idag:

Separationen du känner är för dig att vakna upp ur det drömlika tillstånd du befinner dig i. Separationens känsla du upplever har i sig ett högre syfte, ett syfte direkt riktat till dig och din upplevelse av livet självt.

Se, allt i ditt liv hänger samman. Allt i ditt liv har en mening, en visdom som finns där för dig att lära ur. Även denna känsla du nu bär av ensamhet och separation.

Livet, livet min vän det finns här för dig! En stor gåva för dig att skapa i och uppleva genom. Även separationens känsla är en gåva för dig, även om du kanske inte känner det så just nu när den har dig i sitt grepp.

Minns, att du är skaparen av dina egna känslor. Du kan närhelst ändra riktning, ändra fokus i ditt känslotillstånd och skapa nytt. Du skapar nytt genom ditt sinne….och genom ditt sinne har du även skapat det känsloläge du befinner dig i just nu.

Den dagen du styr dig själv ut ur ensamhetens känslor, ur separationens känslor är dagen du kommer vinna dess visdom om samhörigheten och kärleken.

Du befinner dig i en drömvärld som du uppfattar som något separerat från dig själv. Denna värld finns här för dig, livet finns här för dig att vakna upp i och lära dig än mer om kärleken du är av och ur. Hur ska du kunna lära om du inte har en motsats att lära från? Hur ska du kunna medvetandegöra dig själv och expandera om du inte har något att expandera från?

Med ödmjukhet och hjärtats visdom välkomna alla delar av denna dröm, detta liv! Livet är inte så stort och ensamt som du tror och känner……Egentligen, bortom illusionen av separation är allt nära, nära och allt är relaterat. Hela ditt liv är sammankopplat till allt du möter på ett djupare sätt. Allt i ditt liv och alla du möter i ditt liv är familj….När den breda massan vaknar upp till denna sanning att vi alla är ett så kommer kärlekens eld att bränna separationen och kvar står enighet. Kärlek till allt och alla.

Kärleken som väntar dig är kärleken som du är av och ur. När du står i samklang med ditt inre jag, ditt sanna jag, din själ så öppnar sig hjärtat till allt och alla. Du ser att i varje fågel, varje sten, varje träd, varje hav, varje kvinna och i varje man ligger din bror, din syster, din pappa och din mamma….. Allt är familj. Allt är kärlek, det finns inget i skapelsen som inte är nära. Det kan kännas långt borta men den känslan är skapad ur ditt sinne……

Kanske idag blir dagen då du kan gå ut på gatan och känna samhörighet med allt du ser och möter. Kanske idag är dagen då du kan förgöra separationens kraft genom kärlekens kraft och låta dig själv smälta samman med allt som är. Kanske idag är dagen då du vinner över ditt sinne och i full tillit ler mot det och de du möter på din väg.

Låt hjärtats viskningar leda dig in på kärlekens väg….denna kärlek som omsluter allt i din upplevelse. Det finns inget, inget som inte är av och ur kärlek…grunden är alltid den, kärlek.

Den dagen du fullt ut kan älska och se glädje i hela dig och allt i din upplevelse är dagen du kommer uppleva full salighet.

Spelet, drömmen är stark men djupt inom dig finns något starkare….Nycklarna till att vakna upp ur drömmen kommer till dig om du söker dem från ditt hjärtas längtan och nyfikenhet. Bortom rädslan….

love

Lite till…..

Till dig som står just i ropet att köpa en grön, lite större bil…..Du ska göra en andra check i detta köpet. Något stämmer inte riktigt med det säljaren uppger. Gör du detta så besparar du dig både tid och energi.

Till dig som har en blommig jacka och fina, fotriktiga läderskor….Du har en syster som har det lite jobbigt nu och du känner dig maktlös i detta. Du ska veta att bara din närvaro och din lugna energi påverkar henne i rätt riktning. Så fortsätt som tidigare att i lugn och visdom lugna, trösta och inge hopp om framtiden. Hon kommer, med ditt lugn, komma ur sitt dåliga mående. När hon bryter detta så väntar något fint och ljust på henne.

Till dig som befinner dig i en destruktiv relation där du känner dig i ständigt underläge. Du är rädd för att lämna då det finns svåra och komplicerade ekonomiska band mellan er. Du är rädd att du inte skulle klara dig ekonomiskt. Du är rädd att stå ensam och barskrapad om du lämnar och börjar skapa dig ett eget liv. Du ska veta att tar du bara de första stegen så kommer resten falla på plats. Det kommer initialt bli tufft, men även detta tuffa når sitt slut och du kommer stå fri från denna man till slut. Du har ju egentligen inget att förlora….det är ju redan kaos på alla håll och kanter, eller hur?

………….

I stor kärlek och ödmjukhet,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments