dreams

Medialt meddelande – Kontroll!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha kontroll

Det är som om att du har en känsla av att du tappat kontrollen över en situation i ditt liv. Detta skapar en oro och en obalans hos dig.

Meddelandet idag:
Så här är det…Du kan inte kontrollera det som händer runtom dig, men du kan alltid kontrollera det som händer inom dig. Låt inte denna situation kontrollera dig. Låta inte dina tankar kontrollera dig!  Utan ta istället kommandot över ditt sinne och dina tankar.

När du får ordning på dina tankar och ditt sinne så genererar det en helt annan typ av känslor. En känsla av lugn och trygghet.
Ett kontrollerat sinne skapar balans i kroppen. Allt börjar i tanken…

”Master your thoughts and you will master your life”

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of