right path

Medialt meddelande – Lätthet!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria rikedom

Du kan ha känt dig tyngd av en situation, tyngd av vad livet har lagt framför dina fötter….

Meddelandet idag handlar om lätthet, att fortskrida livet med en djup förvissning om att det som lagts framför dina fötter har en djup gudomlig mening. Något du kanske inte förstår idag, men som du kommer förstå ”imorgon”. Du bor i din kropp och du spelar din roll! Ju större prövningar desto djupare blir insikterna. Ju djupare insikter desto större blir ditt medvetande. Ju större medvetande desto  större expansion av din själ!

Allt är väl, allt är i sin ordning och allt kommer bli bra! Så lägg lite av din tyngd åt sidan och fortsätt framåt med lite lättare steg. Vila i förvissningen om att du inte är din kropp, inte heller dina problem utan du är själslig medvetenhet!

”There is no coming to consiousness without pain” – Carl Ljung

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of