higher love

Medialt meddelande – Livets guld kommer snart till dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har något i ditt liv du försökt få bukt med, något du försökt styra in i en annan riktning. Det här lyckas inte riktigt, du kämpar och kämpar men det löser sig liksom inte för dig. Du förstår inte var problemet ligger, du som gett allt!

Meddelandet idag:

Du stångar dig blodig, du kämpar och kämpar….Du försöker så hårt att vända på saker och ting….

Flödet kommer inte öppnas förrens du accepterar saken som den är, precis som den är.

Livets hemlighet ligger i att följa med inte sträva emot. Att följa med innebär per automatik att acceptera situationen exakt såsom den är.

När acceptansen finns där så öppnas det för ett naturligt flöde för dig, när du släppet taget och börjar navigera dig i situationen som är precis som den är….då öppnas Aladdins portar och guldet sköljs över dig. Då öppnar du för livets flöde att ta den vägen som är ämnat.

När du stångar dig blodig i en situation utan att en förändring sker så är det dags att backa. Backa, stanna, observera, acceptera och släppa taget om din vilja.

Du är skaparen av ditt liv! Du skapar genom energi och vibrationer….När du är följsam genom acceptans så kommer du kunna expandera och skapa på ett naturligt sätt…..Var följsam och mjuk, låt livet självt visa dig vägen.

Se min vän, du behöver inte kontrollera livet självt, livet är självkontrollerande. Allt du behöver göra är att mjukt, smidigt och kärleksfull följa med.

Vägen finns där och du är skaparen av den men även den som promenerar den. Bara följ den och den kommer leda dig precis rätt. Tvivla inte, du skapade allt själv….en gång, någonstans bortom din persons medvetenhet. Livets spel är så att du inte minns exakt vad du skapat för dig själv.

Såklart minns du inte, hur spännande och roligt hade livet då blivit? Om du redan visste alla utfall och alla vägar redan innan? Mystiken ligger i det du inte vet, så fort du vet försvinner livets mystik.

Lev i mystiken ett tag till, njut av det…upplev det för en dag vaknar du ur den och då tar magin slut. När den tar slut då kommer du längta tillbaka till mystiken du en gång hade i din famn.

Sluta nu stånga huvudet blodigt! Slappna av lite grann och låt livet självt visa vägen fram. Känn tillit till dig själv, till livet och till vägen du skapade själv någonstans någon gång bortom din persons medvetandet.

Öppna famnen och låt livets guld flöda genom dig för sedan återspeglas i den yttre världen.

freedom

Lite till….

Till dig som har en liten vit/svart korthårig hund….med ett rött halsband. Du har fattat ett beslut om en större förändring i ditt liv. Plötsligt har något inom dig börjat viska något annat till dig…Du hör knappt det som sägs långt där inne i det fördolda då ditt sinne redan är inställt på den stundade förändringen. Du uppmanas att lyssna lite noggrannare genom tystnaden och följa denna röst, den kommer leda dig rätt. Följ med flödet av händelser men med känslighet inför din inre röst. Navigera dig genom livet med känslighet och lyhördhet inför ditt inre och följ det sedan.

Till dig som är mycket sjuk just nu, du har/ harhaft hög feber, lunginflammation och något som kanske satt sig på hjärnan, som en dåsighet. Du känner dig mycket dålig, men kämpar med att hålla modet upp inför dina anhöriga. Inom dig har rädslorna fått sitt grepp, du är rädd för att du inte blir helt frisk igen. Min vän, slappna av nu….Du kommer bli helt återställd, helt frisk och snart ligger du i rabatterna och gräver igen:). Ta en dag i taget, acceptera den sjuka kroppen, följ med den och inte mot den…Då blir det lättare för dig och du tillfrisknar snabbare. Allt blir bra, du blir frisk snart igen.

Till dig älskar solrosor, du har flera saker i ditt hem med solrosmotiv. Du har fått problem med högerfot…Du har inte sökt hjälp för foten men det ska du göra. Något i foten har hamnat fel och behöver justeras med hjälp av en sjukgymnast. Vips så försvinner problemet snabbare än det kom:)

….

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie-Louise
2 månader sedan

Tack! Förbluffad över det du skriver ! Älskar solrosor min högra fot ej okej efter knäoperation satt och fundera vilken väg sen läser jag detta helt otroligt 🙏Tack