flower of life

Medialt meddelande – Meningen med sorgen du upplevt!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har upplevt eller upplever en sorg. Den kan vara kopplad till en händelse eller bara vara en känsla inom dig som du inte riktigt förstår var den kommer ifrån! Du har svårt att se meningen med sorgen och förstår den inte fullt ut.

Meddelandet idag:

Meningen med den här känslan du upplever är att du ska förbli alert och vaken inför livet! Meningen är inte att du ska gräva dig djupare ner i sorgen med än mer tårar. Nej, meningen är inte självömkan utan istället att du ska dig ur den och igenom dessa känslor bli än mer medveten om vad det fysiska livet egentligen handlar om.

Släpp taget om det som inte är du! Ditt rätta jag, ditt autentisk jag, känner ingen sorg! Inte alls….din själ kan inte känna sorg! Din själ är istället nyfiken och väldigt vaken!

Ditt fysiska jag, det är i ständig förändring och en dag löser det upp sig själv. Ditt autentiska jag förändras inte, det är konstant. Ditt autentiska jag är verkligt, medan det fysiska ”jaget” är fiction, en illusion.

Skala bort det som inte är du! Sanningen om den du är kan du inte hitta genom ett sökande! Nej, sanningen om vem du är kan du bara hitta genom att skala bort alla lager av lögner som skapats igenom ditt fysiska liv! Även sorgen är en illusion. Inte verkligt även om den känns verklig.

När du väl står där naken utan sorgen, utan resten av alla lögner du dragit på dig själv, då blommar sanningen om livet ut! Helt stilla, helt tyst kan du skala bort lager av illusioner och sen står du där naken. Naken, helt ensam i ett varande som består av kärlek.

Så nu min vän är det dags…Dags att släppa taget om sorgen, skala bort den. Den är inte du! Nu är det dags att se livets skådespel utifrån den du är på riktigt!

geometrical universe - medial vägledning - mariao

Lite till….

Till dig som bor i hus och som har haft någon form av problem med taket, det kan vara ett läckage eller dyl. Det ser ut som om att det är strul med hantverkarna du anlitat….Här råds du att se över om du kan byta hantverkare och ta in en annan firma. Risken finns annars att det strular och bli mer jobb för dig än det egentligen behövs!

Till dig som ganska nyligen varit på en tillställning där du dansat med en man som du fattade tycke för. Det ser ut som om att du vet vem han är sedan innan. Kontakta honom! Det ser ut som om att det finns ett speciellt band mellan er!

Till dig som väntar på ett besked från sjukvården. Det här handlar om en undersökning du gjort och som du nu väntar besked på. Du kan ta det helt lugnt, ingen katastrof väntar dig! Något är det som dyker upp, men inte så allvarligt som du målat upp! Du kommer få hjälp och ditt liv kommer fortsätta som vanligt.

…………..

Ni får gärna dela mina inlägg om det känns rätt!

I största kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria! 💕🙏

Johan

Hej,
Vilken fin och spännande sida!
Jag skulle behöva lite hjälp med en fråga jag bär på: När ser jag ut att köpa en ny och större lägenhet i Stockholm? Kan det tänkas bli inom två år?
Stort tack på förhand!
Kram från Johan