rose

Medialt meddelande – Meningen som du skapar!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mind

Du har längtat och längtar efter en förändring. Du har längtat men inte sett klart på vad som är vad. Du har fastnat i tankarnas värld…..Du förvillar dig i den yttre världen och lurar dig själv.

Meddelandet idag:

Du har fastnat i tankarnas värld. En fiktiv värld som tröttar ut, som tystar och överskuggar, din själ, din ande!

Livet i sig har ingen egentlig mening! Meningen skapas av dig. Du är den som skapar mening och formar ditt liv i denna fysiska existens.

Vilken mening skapar du idag? Hur skapar du den och från vilken plats?

Tankarna du har är formade av det samhälle du lever i. Tankarna du har kan kännas som unika men är det egentligen inte. Det är en återupprepning av redan tänkta tankar.

Det unika hos dig finns bortom tanken, det unika hos dig finns i det som ger tanken liv. Det som ger tanken du tänker liv, där har du det som kan hjälp dig framåt mot den unika förändring du längtar efter.

Idag är det kanske dags för dig att skapa meningen med ditt liv, inte utifrån tanken, utan utifrån ditt hjärta? Ifrån hjärtat där inga tankar existerar utan där skapandet av meningen kommer direkt ifrån kärlek, ifrån din ande, din själ?

Du längtar efter en förändring, men du ser inte vad det är du längtar efter. Nu, idag, kanske något väcks inom dig. Nu idag, kanske du ser att din längtan efter förändring inte handlar så mycket om den yttre världen utan faktiskt mer om att gå från tanken till hjärtat. En förändring inom dig.

Att börja leva mer utifrån din ande, din själ, och dela med dig av din inneboende kärlek….Det kanske är där din längtan efter förändring ligger?

Var inte rädd för att skilja dig från mängden…..var inte rädd för att skapa meningen av ditt liv utifrån din själs längtan efter sanning.

Var inte rädd….verkligen, det finns inget att vara rädd för. Inte ens rädslan själv.

apricot heart

Lite till….

Till dig som har en brun/orangeaktig katt med lång päls. Du har sett att det är något som inte stämmer med ditt djur. Ta den här sötnosen till veterinären och be om en undersökning. Gör du det ser det ut som om att din vän får hjälp och börjar repa sig igen.

Till dig som kommit i dispyt med din arbetsgivare. Det hela ser ut att kunna blåsa upp till rejäl storm och här behöver du ta hjälp utifrån. Din chef är inte känslomässigt stabil eller i kontakt med sitt inre. Vänd dig till facket eller till din chefs, chef. Nu.

Till dig som tappat bort eller helt enkelt gömt undan något värdefullt ”smycke” av något slag. Det ser ut som om att du kan hitta det du söker efter i en garderob i ditt hem. Det ser ut att finnas en hylla i garderoben med en massa kläder lite stökigt lagt. Längst bak på detta hyllplan ser det ut som om att du kommer hitta det du saknar.

………..

Var lite extra kärleksfull idag! Visa din medmänniskor att vi är en och samma. Vi är inte främlingar, vi känner varandra, vi är alla vänner. Var inte rädd, ett leende, en kram, några uppmuntrande ord kan vända rädsla till kärlek.

I stor kärlek och omsorg,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria! Det är så tänkvärda ord du skriver.