rich goddess

Medialt meddelande – Minnen av ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Något ligger och gnager inom dig, som om att du inte kan frigöra dig från händelser i det förflutna. Du går tillbaka till händelser i ditt liv, händelser som utspelade sig då men som fortfarande påverkar dig starkt nu. Du går tillbaka till minnen av ditt liv.

Meddelandet idag:

När dina tankar går tillbaka till det som var då, när tankarna tar dig bort från det som är nu….Se det som kommer. Stöt inte bort, ignorera inte tankarna som kommer utan observera det som kommer upp i ditt sinne.

Acceptera det som kommer. Acceptera det som hände och den du var då. Men, vila i förvissningen om att den du var då är inte den du är idag. Idag har du en helt annan mognad och ett helt annat djup. Det som hände då, hände för att du inte var tillräckligt mogen för att ta hand om händelserna som skedde i livet. Acceptera det, försök sedan släppa taget.

Det förflutna har inget att göra med den du är idag. Du har väx, du har mognat, du har fördjupat hela din varelse. Acceptera det förflutna men tortera inte dig själv genom att ständigt gå tillbaka till det som hände.

Det förflutna tjänar inte längre något syfte för dig. Det finns inget i dessa minnen som gör gott för dig i nuet. Det som gör dig gott i nuet är den du har blivit genom alla dessa händelser. Så acceptera det som hände, känn kärlek mot det och känn dig stolt över den du vuxit till idag.

Omfamna det förflutna. Förlåt dig själv, förlåt allt som hände. Släpp sedan taget, ta farväl…

Omfamna den du är idag, omfamna livet som är nu. Befria dig själv från dig själv. Sträck ut dina armar och känn hur vinden sveper iväg alla dessa jobbiga minnen. Känn hur vinden kommer med en helt ny, frisk luft för dig att andas in. Gör det! Andas in det nya i nuet. Andas ut och släpp det som inte längre tjänar något syfte för idag. Andas in igen och fyll dig själv med kärleken som kommer med nuet.

Allt som sker i ditt liv är en gåva till dig. En gåva där du får chans att växa, mogna och slutligen i den processen väcka dig själv.


apricot heart

Lite till…

Till dig som känner stor stress över ett projekt du åtagit dig. Ta det lugnt i detta, alla delar i detta måste inte vara prefekt. Ta en dag i taget och låt inte detta projekt sluka dig så pass mycket att du tappar bort dig själv. Ta stunder då du pausar från den yttre världen och vilar i dig själv, vilar i den del av dig som har evigt liv. Hitta harmonin där, i hjärtat, och ta sedan den harmonin och friden med dig ut i din yttre värld. Det här projektet är inte värt så pass mycket att det ska ta över dig. Nej, se det för vad det är och låt det hela bli som det blir. Det kommer bli bra….

……..

Jag önskar er alla, dig, dig och dig en fin och glädjefylld helg! Gör saker som får dig att må bra, skratta och sjung lite mer! Ta inte livet på allt för stort allvar.

Jag älskar dig,

MariaO



Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:
FacebookInstagram

Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon/hem
700/900kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon/hemma hos mig återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

Djurkommunikation

via mail

300kr

Jag är stolt över att erbjuda denna tjänst som hjälper dig att kommunicera med ditt djur på djupet, förstå deras behov och förbättra deras välbefinnande.

En fråga/Två frågor
200/300kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

4 reaktioner på ”Medialt meddelande – Minnen av ditt liv!

    Titti

    (2019-03-08 kl. 06:50)

    Jag har haft mycket att lära i livet och är stolt över att jag klarat alla prövningar pp det sätt som jag gjort. Jag har vuxit inuti! Jag vet att allt ordnar sig på ett eller annat sätt! Kommer det nya utmaningar vilar jag i mig själv och vet att jag klarar det, även om jag inte alltid förstår utmaningen just nu! Idag prioriterar jag skratt och glädje? Ha en fin helg ❤?

      MariaO

      (2019-03-08 kl. 09:28)

      Det är klokt!
      Stor kram till dig från mig,
      Maria

    Hilkka

    (2019-03-08 kl. 07:14)

    Tack fina Maria!❤?

      MariaO

      (2019-03-08 kl. 09:29)

      Tack själv finaste Hilkka!

Kommentarer inaktiverade.