sunny road

Medialt meddelande – Mot Ljuset

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus mot ljusetDet är något som inte riktigt gått som du önskat. Du bär på känslor av nederlag och misslyckande. Du är hård mot dig själv och har svårt att se något positivt i detta.

Meddelandet idag handlar om empati och kärlek för dig själv och dina tillkortakommanden. När du accepterar, förlåter och älskar dig själv tar du de första stegen mot riktig kärlek, mot ljuset och källan vi kommer ifrån.

Så idag, känn att du är förlåten för det som inte gick som du ville. Känn att du är älskad oavsett dina misstag och dina tillkortakommande. Res dig upp nu och omfamna dig själv. Le mot ljuset och se hur allt vänder från mörker till ljus.

”The season of failure is the best time for sowing the seeds of success”  Paramahansa Yogananda

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of