medial vägledning - spådom - mariao

Medialt meddelande – Något fantastiskt väntar dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

medial vägledning - andlighet- mariao

Havet har stormat för dig och där du befinner dig nu ser du efterdyningarna av en period av hårt jobb, som kanske inte är över riktigt ännu. Du har tankar om hur framtiden blir och om vad som väntar dig nu.

Meddelandet idag:

Den här stormen var nödvändig för dig! Det du sett och det du upplevt har fördjupat dig, har fått dig att komma till insikter om dig själv och dina egna drömmar.

Det är fortfarande dyningar kvar även om stormen lagt sig. Nu ska du veta att det här kaoset du upplevt har varit en nödvändighet för att en ny positiv förändring ska kunna ta plats i ditt liv. Det är mycket sällan större förändringar sker utan kaos! Se allt som hänt och allt som sker som den ultimata gåvan för dig!

Efter den här stormen väntar något fantastiskt för dig! En förändring som är av positivt slag och som för mycket goda saker med sig.

Även om det stormat och kanske fortfarande stormar utom dig, så betyder inte det att det behöver storma inom dig! Ditt yttre livet är ditt yttre livet och ditt inre liv är ditt inre liv.

Låt inte kaoset följ med dig in, in inom dig. Låt det vara där ute i den fysiska världen….Låt det spelas ut och medans det gör det se på skådespelet utifrån din själ. Allt som skett och som sker nu är för det högsta bästa, allt som är skett och som sker nu öppnar upp för en fantastisk upplevelse!

glitter heart mariao

Lite till….

Till dig som med ljus och lykta söker ny bostad. Det ser ut som om att du inom kort kommer få två stycken erbjudande….Här ska du vara lite klok och eftertänksam. En av bostäderna är lite mindre och den andra lite större, välj den mindre! Det känns som om att det kan finnas en hållhake med den större bostaden som inte initialt visar sig. Känn efter här!

Till dig som väntar besked på en jobbansökan…..det ser ut som om att beskedet kanske inte riktigt blir det du önskat, men tappa inte modet i detta. Något bättre väntar runt hörnet för dig.

Till dig som har en katt som är försvunnen…..Var inte orolig, katten kommer hem snart igen. Den har bara tagit sig en liten tur om i grannskapet.

…………..

Jag älskar er alla….hur skulle jag inte kunna göra det när vi alla är ett?

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

4
Posta en kommentar

3 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
4 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Karin Isaksson

Låter spännande efter en intensiv tid med mycke falskhet runt mig ,fast även några fina dagar med barnen .

Susanne

Jag hoppas att det du skrev var riktat till mig!😊En timme efter att jag läste gårdagens meddelande fick jag ett negativt besked om ett jobb jag hade sökt. Håller nu tummarna för att det finns ett bättre jobb runt hörnet som väntar på mig.✊ Tack , dina budskap hjälper mig att orka och våga fortsätta hoppas på att det rätta jobbet kommer snart.

Monika

Tack, Maria! Jag känner mig lugn och förväntansfull efter att ha läst ditt budskap. Framför det att inte ta det yttre kaoset med in i mitt inre. En ny tanke.