Medialt meddelande – När hjärtat är tungt!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Red lotus - Budda - Mariao

Ditt hjärta är tungt. Du har gått igenom något som du har mycket svårt att frigöra dig ifrån…Frågorna du ställer är frågor som: Hur kan en människa ta sig vidare från en upplevelse som denna? Hur mycket ska en människa orka bära? Hur ska jag någonsin kunna ta mig vidare?

Meddelandet idag:

Det finns inga begränsningar. De ända begränsningar som existerar är de du skapar och har skapat. Du kan existerar i din fysiska kropp precis lika fri som i din existens utan den.

När hjärtat är tungt, när människan inte ser en väg ut ur sorgen, när livet blir överväldigande…då, då kommer det alltid en chans din väg att heala dig själv. Den här chansen kommer inte alltid solklar utan det kan kräva mod och tillit för att se och klara av se denna chans. Det kan även kräva mod och tillit att lämna hjärtat som är tungt, mot ett hjärta i frihet.

För dig, idag, kommer chansen genom andra människor. Inte på det sättet att dessa människor direkt kommer hjälpa dig. Nej, dessa människor korsar din väg för att du ska ge dem lite hjälp. För att du ska ge dem en liten skjuts på vägen….Genom att du hjälper dessa människor som korsar din väg så hjälper du dig själv!

Du healar ditt eget hjärta genom att placera lätthet, glädje och positiv energi i andra människors hjärta!

Vi är alla en, en och samma energi. Hjälp dig själv genom att hjälpa andra.

Nu kanske du tänker att, herregud hur ska jag orka med det! Denna handling handlar inte om en stor handling. Nej, detta handlar om storheten i den lilla handlingen. Det magiska som händer när du ger lite men får mycket!

Idag, nu, kanske blir början på ett helt nytt kapitel för dig. Idag kanske är dagen då du medvetet börjar ge små kärleksfulla handlingar till människor, kända som okända, som korsar din väg i vardagen. idag kanske är dagen då du ser chanserna som kommer din väg mot ditt eget healande av ditt hjärta?


Lite till…

Till dig som en tid har kämpat hårt för vad som ser ut att vara en ”verksamhet” av något slag (detta handlar inte om en relation). Fortsätt framåt i detta, ge inte upp nu….Saker ser ut att ljusna för dig inom det närmaste!

Till dig som befinner dig i en situation som är oerhört krävande psykiskt för dig…(detta här handlar om en kärleksrelation av någon slags). Det skulle göra dig gott och hjälpa dig framåt om du tog hjälp av någon utomstående för att klargöra och bena ut vad som är vad i detta! Var inte rädd för att be om hjälp.

……

Jag önskar dig en kärleksfull och ljus dag idag!

I djup kärlek,

MariaO

Ps. nu kan du även följa mig på Instagram. Så småningom kommer det dyka upp lite mer där utöver det jag skriver här på bloggen. Så följ och håll utkik!

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Titti

Vackert skrivet! Det finns en oerhörd kraft i att lyfta andra genom ord och handling. En kärlekshandling för medmänniskor och för sig själv! Önskar dig en njutbar torsdag ❤🙏

Hilkka M J

Tack fina Maria! ❤️
Jag önskar för dig en ringt ”Glad Påsk” 🐔🐣🐥🌼