geometrical universe - medial vägledning - mariao

Medialt meddelande – Närvaron och stillheten i ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Blue lotus- Mariao

Du kan ha känt det som om att tankarna inte tar slut och som om att du är mitt uppe i ett virrvarr som snurrar runt utan hejd. Du kan på sista tiden ställt dig frågor som ”Hur kan jag känna glädje? Hur kan jag känna närvaro? Hur kan jag skapa lugn i mitt liv”?

Meddelandet idag:

Det är ett kort ögonblick du har denna fysiska upplevelse, så varför springer du så ofta ifrån att uppleva den? Varför är du i tanken redan framåt när du faktiskt befinner dig i nuet?

Du längtade efter att erfara och uppleva det fysiska. Du var nyfiken på att uppleva dualiteten. Så i varje ögonblick, i varje andetag upplev det, var närvarande i din upplevelse! Kasta inte bort den här chansen du har nu att vara här. Vara här och nu för att känna och uppleva!

Var närvarande i dina åtagande i nuet, oavsett hur dessa ser ut. Var närvarande och stilla tankarna om framtiden. Låt inte tankarna svämma över hos dig och dra dig bort från det som är, här och nu.

När tankarna surrar iväg, alltför mycket och alltför ofta, då hämmas ditt andliga uppvaknande. Låt inte tankarna svämma över så att de för dig längre bort från dig själv….Genom att vara närvarande i nuet väcker du långsamt ditt andliga jag. I denna process höjer du långsamt din medvetenhet om vem du egentligen är och var du egentligen befinner dig.

Var här, var nu och känn! Upplev det som läggs framför dina fötter, upplev och släpp sedan taget.

Upplev, känn, var här och nu! Men…klamra dig inte fast vid dina upplevelser. Utan släpp taget om det som var, lika lätt som du andas ut den luft du andats in!

Närvaron i ditt liv kommer genom att acceptera och uppleva nuet fullt ut. Stillheten kommer genom att observera och distansera dig från tankarnas virrvarr.

När tanken lugnas och stillheten uppenbarar sig, då bleknar och försvinner problem och bekymmer i ditt. Då börjar du långsamt vakna upp ur drömmen…

lila hjärta - mariao

Lite till…

Till dig som lever ensam och som ser ut ha att två barn. Du kör runt i en vit bil och bor i lägenhet (möjligtvis radhus). Du är ordningsam och ditt hem är rent och städat. Du har en tid haft en önskan gällande din inkomstkälla….Som om att du bär på en ”hemlig” längtan om att starta upp något eget. Gå framåt i den här idén! Börjar du ta tag i den här drömmen du har så går den i uppfyllelse. Gå framåt, låt inte rädslor stoppa dig.

Till dig som deltar (eller precis har deltagit) i en bokcirkel eller någon form av organiserad fritidsaktivitet där man delar intresse för litteratur. Där finns det en person du ”har ett gott öga till”. Bjud hem, eller ut, den här personen på en kopp kaffe eller liknande..Gör du det så kommer du snart få en ny, empatisk och nära bästa vän!

……………….

Tack alla fina själar för att ni delar denna fysiska upplevelse med mig!
Vi är en del av varandra utan mellanrum. Ditt varande blir mitt, mitt varande blir ditt i ett vibrerande sammanlänkande energihav.

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

4
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
2 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Helena

Tack för budskapet idag! Det klack till i hjärtat. Så skönt att känna att universum bekräftar en ibland 💖

Monika

Tack Maria ❤️ gör dina fna ord. Du är så inspirerande!