freedom - mariao

Medialt meddelande – Öka flödet i ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Blue lotus- Mariao

Du har en känsla av att du sitter fast i din utveckling och att du inte tar dig framåt i tillräckligt snabb takt. Detta skapar i sin tur en frustration inom dig…och en än större längtan efter att öka tempot och flödet i energierna!

Meddelandet idag:

Din perfektionism dödar kreativiteten hos dig, som i sin tur stoppar flödet i ditt liv.

Du har höga krav på dig själv. Du har en tendens till att vara en perfektionist. Nu står du vid en punkt där du känner frustration över att både din inre och yttre utveckling står stilla! Du har en önskan och längtan efter ett ökat flöde i energierna. En önskan och längtan efter utveckling, inre såväl som yttre.

Flödet i ditt liv kommer att öka, de kommer sätta fart och du kommer skapa såväl inre som yttre utveckling! Men, just nu behöver du sänka kraven, då de höga kraven du har på dig själv faktiskt hämmar din kreativitet och flödet snarare än främjar den.

Släpp lite på garden, släpp lite på kraven, släpp lite på de mål du satt upp för dig själv! Skapa utrymme för din kreativitet genom att slappna av lite mer i livet. När du slappnar av, när du bjuder in livet som det är, utan att ha krav på det så ökar du automatiskt flödet i ditt liv!

När du lösgör dig själv ifrån dina höga krav och perfektionism då ökar kreativitet hos dig och automatisk ökar flödet av energierna i ditt liv!

Njut lite mer, slappna av, låt saker och ting ske utan krav, tillåt dig själv att skratta lite mer, tillåt dig själv att inte ta livet på alltför stort allvar!

Var snäll mot dig själv! Omfamna dig själv och för Guds skull sänk kraven på dig själv! Verkligen för Guds skull….för vem är Gud….om inte du själv.

När du börjar följa de råd du just läst…då kommer du märka av hur ditt liv helt plötsligt blir enkelt och fritt! Du kommer känna ljus i ditt hjärta och du kommer känna av ett helt annat flöde i dina energier!


Livet

Att slappna av i livet innebär inte man ska vara lat i livet. Att slappna av i livet handlar om att inte ta denna upplevelse på alltför stort allvar. Det handlar om att ha en lättsam och humoristisk inställning till livet självt. I samma andetag handlar det även om att respektera och visa vördnad inför livet självt, men inte genom allvar utan genom glädje och kärlek.

När du har alltför höga krav på dig själv tar du udden av glädjen och kärleken. Detsamma gäller om du har en alltför lättsam och ignorant attityd till livet.

Lev medvetet, lättsamt, med ljus i hjärtat, med glädje och humor! Den här upplevelsen är en liten del av det stora.

I djup kärlek,

MariaO

Ps. nu kan du även följa mig på Instagram. Så småningom kommer det dyka upp lite mer där utöver det jag skriver här på bloggen. Så följ och håll utkik!


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

3 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Annki

Tack precis vad jag behöver göra och träna på 💖

Leischa

Spot on, även om jag är on my way iaf och även medveten, tack Maria🙏💜🧚‍♀️

Thayna Silva

Precis så är min situation just nu och att jag sätter höga krav på mig själv!!!