rose

Medialt meddelande – Öppna ögonen!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus öppna ögonen

Det är som om att du går omkring och ”låtsas som om att det regnar”! Du har svårt att se sanningen i den här situationen du befinner dig i och har under en längre tid valt att blunda inför verkligheten.

Meddelandet idag:

Öppna dina ögon och se sanningen i den här situationen. Se situationen som den faktiskt är! Var reflekterande inför vilken väg du ska ta i detta, var reflekterande över hur du ska hantera situationen. Ibland behöver man fatta svåra, men sanna, beslut i livet och det är inte alltid dessa faller inom din trygghetszon.

Öppna dina ögon och våga se det som är ett faktum. Den här trygghetszonen du befinner dig kanske är skön och bekväm, men det kommer inte växa något mer i detta.

”The thruth may hurt for a little while, but a lie hurts forever”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of