love heal

Medialt meddelande – Oro över beslut

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du har en oro och en smygande ångest över ett beslut du fattat. Det här äter upp dig och du har svårt att komma till ro, du har svårt att stilla lita på att detta var det rätta.

Meddelandet idag:

Du har fattat ditt beslut och det var rätt. Helt rätt… även om du kan känna det som om du valt en stig i livet som är krokigare än den du gick på innan.

Så här är det, början av den här stigen är lite krokig men när du väl kommit en bit in på den så kommer en lund öppna sig inför dig. En vacker och stabil insikt om att du faktiskt fattade rätt beslut. Den här insikten kommer först efter att du vandrat lite krokigt….men lita på att det här var rätt.

När du tvivlar och känner ångest över ditt beslut så antar du i samma ögonblick att ”Alltet”, Universum, ”belönar” dig för ett beslut men ”bestraffar” dig för ett annat. Så fungerar det inte. ”Alltet”, Universum, jobbar runtom och med dig oavsett vilket beslut du fattat. När du väl fattat det.

Det finns inget rätt, det finns inget fel bara en rad olika möligheter som skiftar med varje tanke, känsla och handling du upplever. I det jobbar Universum för dig hela tiden… Vila i den förvissningen när du känner oro och den där tysta ångesten kommer över dig. Universum jobbar för dig, med dig hela tiden.

”Smile, breath and go slowly”

Jag har en hälsning från en kvinna som vid livet hette Gun. Vid sin sista tid i livet blev hon sängliggandes och blev omhändertagen av andra människor, då hon inte hade kraft kvar att ta hand om sig själv. Hon som alltid klarat sig själv….säger hon. Hon visar mig sjukhus så hon dog inte i sitt hem. Det kan ha varit cancer som tog hennes kropp….

Hon hälsar till dig att du ska inte hålla fast vid saker du kan sälja. Hon menar, att du ska inte hålla fast vid materiella minnen utan de bästa det har du inom dig. Jag finns inte i det materiella längre och det är inte där du hittar min tröst utan i ditt hjärta. Det är du känner mig. Sälj det gamla och det kan ge dig lite guldkant…. hälsar hon i stor kärlek och omsorg.

Du som känner igen beskrivningen och Gun, ta hennes hälsning till dig.

Ha en härlig torsdag och känn att jag finns med var och en av er!

I djup kärlek,

Mariao

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

17
Posta en kommentar

11 Kommentera tråden
6 Tråd svar
11 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
12 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria!
Jag är så tacksam. Allt känns mkt bättre o jag glädjer mig! Stor kärlek från mig.

Titti

Precis så är det krokigt och knöligt tills man kommit en bit på den nya vägen…när min tanke och universums plan börja mötas….det är nu det blir grönare enklare mer harmonisk inom mig. Tack Universum för att du vill mitt högsta bästa Tack Maria för att du vill mitt högsta bästa ❤?
Jag ler andas och går sakta…framåt

Hilkka Murtomäki Johansson

Tack fina Maria!????
Ha en fin torsdag du med.

Mette

Tack fina Maria ?❤

Linda

Tack Maria! Jag känner mig väldigt osäker på mitt val, men jag hoppas att du har rätt om att det klarnar så småningom.

Susanne Loqvist

Tusetack Maria för dina underbara inlägg och de budskap du får utöver?❤???

Annki

Tack snälla Ha en fin dag

Thayna Silva

Jag upplever det just nu att stigen jag valt känns inte klar och jag upplever som ganska krokig och undrar om jag fattat rätt beslut.

Det skänkte lite tröst att läsa ditt budskap idag Maria för jag funderar många gånger på att bara ge upp och det skapar ångest också…

Siv

Tack Maria! Precis innan jag läste din text så tog jag ett beslut som jag har funderat över en dryg vecka, som känns bra. Förr när jag har haft ett beslut att fatta så har jag grubblat och grubblat och när jag väl har bestämt mig så har det kännts så skönt. Varför tog jag inte detta beslut tidigare, undrade jag då. Det är fantastiskt när man kan känna in vad man vill och lägga grubbleriet åt sida . Ljus och kärlek till dig♥♥♥

Tina

Tack för dom fina budskapen?❤️

Stefan Thulin

Min systers dotters svärmor gick bort i svår cancer o hon hette Gun..
Å jag har problem med min panna i huset o fått nej till lån.. ikväll lovade min grabb att stå som med lånande
så vi får se hur det går

Stefan