wisdom

Medialt meddelande – Överflödet som du står inför!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du söker efter överflödet, skatten och livets guld! Du läser om olika sätt att skapa det i ditt liv. Du söker ett svar, en sanning om vägen dit. Du vill så gärna kunna skapa allt du önskar, du vill så gärna erhålla överflödet och guldet.

Meddelandet idag:

För att du ska väcka din egen kraft och din egen inre förmåga att skapa i den värld du befinner dig i så behöver du vända dig åt rätt håll!

Se, det som finns att läsa om skapande i den värld du upplever är någon annans kraft….en kraft som aldrig kan bli din. Du kan bara skapa i din egen upplevelse genom din egen inre kraft och visdom. I grunden skapar du hela tiden, men du är inte alltid medveten om detta.

Ju mer medveten du blir om din egen förmåga, desto klarare och tydligare blir din egen kraft. När din inre kraft är klar och tydlig, då kan du skapa vad du än önskar i din upplevelse.

Det paradoxala i det hela är att när du väl vaknar upp till din egen inre visdom och kraft, ja då skiftar din längtan om vad du önskar skapa för dig själv. Då skiftar innebörden av ordet överflöd, skatt och guld…..

Se skatten, guldet och överflödet kommer till dig när du når din inre visdom, först då är du redo att börja skapa med full kraft. Först då är du redo att hantera gåvan…utan inre kontakt och visdom uteblir kraften.

Det finns ingen sanning om ditt egna skapande att finna i den yttre världen, då sanningen i detta är relativ. Den riktning du ska ta för att uppbåda inre kraft är att söka spirituell förståelse och visdom. När du når in i förståelsen och visdomen över hur din värld fungerar då aktiveras den skapande kraften automatiskt.

Ingen förändring kan uppnås så länge din inre värld är densamma. Allt i ditt liv börjar med dig…..När din inre värld börjar förändras, när du hittar din inre klara visdom då blommar allt plötsligt ut på din väg och allt du någonsin önskat kommer till dig. När allt du önskat kommer till dig har den förlorat den gamla meningen….då ersätts den med en ny mening och förståelse.

Livet är paradoxalt, det som är upp är ner och det som är ner är upp. Överflödet du önskar och som väntar dig är av en helt annan art än du tidigare kunnat förställa dig. Överflödet som väntar dig är gudomlig av sitt slag, en visdom som går bortom allt av den värld du uppfattar som en sanning idag.

När du badar i visdom, ja då badar du i guldet, i skatten och allt du någonsin önskat dig kommer till dig. Men, när det gör det så ser du det med visdomens kärleksfulla ögon.

spiritual freedom

Lite till…..

Till dig som har ett större ärr i ansiktet vid kind/örat. Något hände när du var barn som skapade detta är. Ett ärr som åsamkat dig en hel del inre smärta under din uppväxt. Du har en stark inre kärna, men just nu undrar du om du någonsin kommer hitta in till denna kärna igen, din inre trygghet och kraft. Du står mitt i en kaotisk situation och känner dig vilse. Nu ska du ta en dag i taget, tänk inte för mycket framåt…Varje dag, tar du dig an det som är det absolut viktigaste. Du kommer reda ut denna situation. Du kommer komma få fötter igen och gå tillbaka in till kärnan av dig själv. Men ta inte in hela framtiden i nuet, det skapar bara än mer kaos för dig. Utan en dag i taget…här och nu.

Till dig som alltid varit frisk och vid gott mod. Du har haft en bra och trygg uppväxt! Du fick en fin grund som har format dig till en jordad och trygg person. Du har just fått ett ”tråkigt” besked om din hälsa….Du känner dig uppgiven och orolig. Du som alltid varit frisk och så noga med vad du äter osv. Beskedet du fått har en djupare mening, det har kommit till dig för att träna dig ytterligare att hålla fast vid din inre kärna….just nu håller du på att glida från den. Meditera och för dig själv tillbaka inåt. Meditera, meditera och du ska se att om allt är över mot hösten. Du kommer bli helt frisk igen….

Till dig som är runt 40-45 år och jobbar inom skolvärlden. Du har på den senaste tiden känt att skolsystemet inte resonerar med dig längre…..I detta känner du dig vilse. Du vet inte vilken väg du ska ta eller om du ens ska ta en ny väg. Din nya väg framåt kommer ta dig in på ett helt nytt område! Du kommer få till dig tankar och inre bilder om denna nya start. Ta dessa inre bilder och tankar på allvar. Du är snart påväg mot ett helt nytt kapitel av ditt liv….vem kunde ha anat detta! Vindarna vänder snart och du kommer gå i en helt ny riktning sin resonerar betydligt bättre med ditt inre.

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments