alex grey

Medialt meddelande – Påväg mot upplysning

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du känner dig trött på att hålla uppe fasaden, du är trött på alla andra som håller uppe sina fasader. Du känner en stark längtan efter att visa vem du är, på riktigt. Du har en inre längtan efter det som är äkta…

Meddelandet idag:

Du är trött på dessa fasader för att du börjar se igenom illusionen. Fasaderna du ser är en illusion i en illusion.

Du står här på randen till att bryta igenom den första illusionen, fasadernas illusion, för att du sedan ska kunna ta dig vidare. Ta dig vidare, genom ditt sanna jag, för att se igenom den stora illusionen du är född in i. När du gör det, då börjar din resan mot sann upplysning. Det är där du står nu…på väg mot din egen upplysning.

Du är påväg mot att minnas vem du egentligen är och var du kommer ifrån, det är därför du börjar tröttna på alla fasader som hålls uppe runtomkring dig. Du är påväg mot att vara en med varandet, i stor kärlek och sann sanning. Du är påväg att se igenom illusionen…med klarhet och utan tvivel.

”The good news is, if you can recognize illusion as illusion it dissolves” Eckhart Tolle

 

Happy sunny Tuesday!

Låt idag bli solskenets dag.Låt idag bli en speciell dag då du ler och lyser upp i mörkret. Låt idag bli dagen då du tar på dig ansvaret att skapa lite mer ljus och kärlek bland de du möter.

Låt idag bli den dagen då du inser vilken fantastisk människa du själv är!

Happy sunny Tuesday!

I stort ljus,

MariaO

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
0 Tråd svar
2 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Karl Nilsson

???

Hilkka Murtomäki Johansson

Tack fina Maria!
All kärlek till dig också!????