soulmate

Medialt meddelande – Relationer!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus lyssna relation

Du har för tillfället en relation som verkar strulig. Detta handlar om dig och en person som du har starka känslomässiga band till, nödvändigtvis inte en älskande utan det vara ett barn, en vän etc.

Meddelandet idag:
Den här schismen som uppstått kommer att lösa sig på bästa sätt. Det kan ta lite tid, men lösningen kommer. För att underlätta processen se saken från den andra människans perspektiv! Ta in det i ditt sinne och se sedan om du kan närma dig situationen från ett annat håll. Detta förhållningssättet kommer underlätta och snabba på processen.
Viktigt i detta är att du försöker att se den här personen så som hen är, inte såsom du är!

”If we have no peace, it is because we have forgotten that we belong to each other” – Mother Theresa

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of