Medialt meddelande – Res dig mot ljuset!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du har en haft en period där du kan ha det som om att ditt hjärta kommer gå sönder. Du kan ha känt det som om att ”mattan dragits undan dina fötter” och att din energi tagits ifrån dig.

Meddelandet idag:

Nu har tiden kommit för dig att resa dig upp, resa dig upp mot ljuset. Mot din egen kraft, mot ditt eget mästerskap, mot din egen gudomlighet.

Nu har tiden kommit för dig att vakna upp! Vakna upp till kraften och ljuset. Sträck dina armar upp och låt ditt hjärta fyllas av tacksamhet för allt det svåra!

Känn tacksamhet för alla de gåvor du fått genom livet, oavsett dess form. Låt ditt hjärta fyllas av ljus och tacksamhet. Låt dig fyllas av styrka och kraft genom allt det som varit. Men stanna där inte, stanna inte upp i det förflutna utan dig vidare.

Släpp taget om smärtan, släpp taget om tvivlen på livet självt. Sanningen är att det är när livet tycks falla isär som det verkligen faller samman. Faller samman mot ditt spirituella uppvaknande, mot självförverkligande!

Nu är det på väg in en helt annan typ av energier in i ditt liv! Energier som jobbar på att medvetandegöra din egen kraft.

Du är mästaren i ditt liv! Du är visheten, du är klarhet, du är renheten, du är ljuset. Känn det, lev det….Släpp nu taget om sorgen och allt det som tidigare var.

Res dig mot ljuset i lätthet och i stor glädje!

Lite till….

Till dig som haft en sammankomst, något slags möte, med en människa du ser upp till. Den här människan talar till dig utifrån sina egna erfarenheter av livet, den här personen talar till dig utifrån ”boken” och inte utifrån hjärtats sanning. Värna om dig själv här! Istället för att lyssna alltför mycket utåt, utåt mot denna människa….lyssna istället inåt! Till din egen sanning! Tro mig, om du bara stillar sinnet kommer din egen sanning blomma ut snabbare än du anar.

…….

Lev livet utifrån hjärtat….

I största kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of