goddess of love

Medialt meddelande – Rikedom

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria rikedom

Du har haft drömmar om en större förändring i ditt liv, detta kan vara arbetsmässigt eller relationsmässigt. Här ser det ut som om att du har tagit dina steg framåt i dessa drömmar…

Idag får du mycket uppmuntran och en stor push framåt i detta! Följ den här vägen du har slagit in på och snart kommer du stå mitt i ditt eget jordiska paradis. Ett paradis som kommer bestå av mycket rikedom dels i form av ekonomisk trygghet men framförallt rikedom i fina, harmoniska relationer. Kom ihåg att dela med dig av allt du åstadkommer. Du dubblerar din egen lycka genom generositet.

”Nothing is impossible unless you think it is” – Paramahansa Yogananda

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
via telefon/hem
700/900kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon/hemma hos mig återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

Djurkommunikation

via mail

300kr

Jag är stolt över att erbjuda denna tjänst som hjälper dig att kommunicera med ditt djur på djupet, förstå deras behov och förbättra deras välbefinnande.

En fråga/Två frågor
200/300kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO