without fear

Medialt meddelande – Se sanningen i dina rädslor!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Red lotus - Budda - Mariao

Du kan på sista tiden fått känslor av rädslor som liksom svämmat över dig. Du kan ha känt dig förvirrad och stått undrande, då du inte riktigt förstår dessa känslor som dykt upp. På sitt sätt har det gjort att du stannat upp och blivit lamslagen, som om att du tappat förmågan till handling genom rädslorna.

Meddelandet idag:

När rädslorna kommer så stanna inte vid dem, bli inte lamslagen utav dem utan låt dem istället bli din ledsagare.

Låt rädslorna som kommer över dig visa dig sanningen bakom dessa känslor. De rädslor som dyker upp just nu för dig är inget annat än budskap förmedlade till dig, något som betyder något.

Se bortom illusionen, se bortom illusionen av rädslor! Rädslor existerar egentligen inte i den form du tror. De är en indikator, inget att vara rädd för! Hur kan du egentligen vara rädd för det du själv skapat? Är det ens möjligt?

Titta på rädslorna som kommer, känn in dem och istället för att knuffa bort dom försök att tyda vad dessa känslor vill förmedla till dig. Vad är budskapet bakom.

Du är skaparen, men du är också skapelsen. I det ligger det en fantastisk skatt! Skatten i detta som du upplever just nu är att du kan hitta det dolda budskapet dessa känslor kommer med. Du hittar svaret inom dig, genom den del av dig som någonstans bortom minnet, bortom dina sinnen, skapat allt detta.

I tystnad sök dig in till skaparen av ditt fysiska liv. Sök där inne i sanningen efter de svar du önskar om din fysiska existens.

Rädslorna du upplever just nu är en indikation. En indikation på att någon del av ditt liv behöver ta en ny form. Ta en ny riktning.

Låt inte dessa rädslor du upplever få dig att bli lamslagen, låt dem istället föra dig till handling. Låt istället det som döljer sig bakom rädslorna bli motivationen som får dig att börja ta stadiga steg mot det liv du önskar leva just nu!

Låt inte rädslorna göra dig rädd och lamslagen…låt dem istället göra dig motiverad.

Det finns ingenting att vara rädd för vännen…..

Lite till….

Till dig som känner dig överkörd på ditt jobb, som tagit emot mycket skit och baktal från både kollegor och chefer. Nu har tiden kommit för dig att säga din sanning och att vända på klacken. Nu har det gått tillräckligt långt….Du behöver inte stanna där längre. Du har all styrka inom dig för att stå upp för dig själv och lämna den här platsen!

Till dig som går runt med en förfärlig hosta som inte ger med sig. Du ska gå till din läkare och se om du kan få hjälp med detta. Hjälper inte din läkare dig, ska du söka dig vidare inom den alternativa vården. Du kommer få den hjälp du behöver, hostan kommer ge med sig och du kommer i det bli lugnare inombords.

Till dig som nyligen tappat bort något av värde för dig….det ser ut som om att du även nyligen varit på en lekplats. Gå tillbaka dit och se om du hittar det du tappat bort, det ser ut som du tappat det där, på lekplatsen.

……..

Tack alla fina för era kommentarer! Jag läser dem alla….

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Veronika

Hej! Jeg er håpfull og optimistisk, samtidig fortvilet og full av sorg med tanke på de omstendigheten som gjør at mitt barn ikke bor hjemme for tiden. Er det sjanse for at mitt største ønske, at barnet kommer hjem, kan komme til å skje?