isis -mariao - medial vägledning

Medialt meddelande – Se sanningen!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha

Någon, en ”budbärare” har kommit till dig med en nyhet, en historia…. Du har tagit emot den som en sanning, men har nu börjat få tvivel på om det här verkligen stämmer.

Meddelandet idag:

Du uppmanas att känna in den här situationen noga…vänd på stenarna och se vad som egentligen finns där under. Känn in om detta verkligen är hela sanningen, eller finns det kanske bitar som undanhålls? Var inte rädd för konfrontation eller att i ärlighet tala ut dina tankar om den här historian. Sanningen i den här situationen är viktigare än status och gillande.

Våga vända på stenarna som lagts framför dina fötter och titta noga vad som finns där under…Försök förstå båda sidorna, försök känna empati! Öppna ditt hjärta för det som känns rent och sant!

Se sanningen, låt dig ledas av den…när du leds av sanningen kommer ditt liv bli fjäderlätt och kristallklart.

”Rather fail with honor than succeed by fraud” – Sophocles

Till dig som söker och söker efter svaret, nu är det dags att sluta söka efter ditt svar utanför dig själv. Du har letat på många olika ställen, ödslat din tid och energi. Nu är det dags att stanna upp och stilla dig en gnutta så du kan börja känna efter svaret inom dig. Jag förstår att det är svårt, det är svårt för att du hela tiden tvivlar på om det du känner är sant! Sluta tvivla, det är inte dig själv du ska tvivla på…

Till dig som just förlorat jobbet…det här är inget misslyckande eller något nederlag. Det här är istället ett underverk! Något bättre hade inte kunnat hända…för runt hörnet väntar din dröm.

Ha nu en underbar tisdag!

I stort ljus ser jag er alla,

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
0 Tråd svar
2 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Annki

Tack fina du Ha en fin dag ❤?

Hilkka

Tack!?
Med kärlek till dig fina Maria.?