right path

Medialt meddelande – Skapa rum!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha skapa rum

Du har något nytt på intåg i ditt liv, det här nya upptar mycket av dina tankar.

Meddelandet idag:
Det här nya väntar på att helt och fullt bli insläppt i ditt liv! Varför håller du kvar vid det gamla när du längtar efter det nya?

Du råds att stänga gamla dörrar, att städa ut och skapa rum så att detta nya kan få plats! Hänger du fast vid det gamla och gör en halvmesyr av det här så finns risken att du förstör det fina som står precis på din tröskeln. Så sätt igång nu att städa upp och skapa utrymme för det du så länge längtat efter!

”If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello” – Paulo Coehlo

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of