frihet - mariao - medial vägledning

Medialt meddelande – Släpp taget om illusionen!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du har börjat känna förtvivlan, kanske har du börjat tvivla på vad som är vad i ditt liv. Kanske känner du en inre sanning som inte resonerar med ditt yttre liv.

Meddelandet idag:

Låt gå. Släpp taget om den illusion du håller fast vid och som du uppfattar som sann. Som du uppfattar som verklig! Låt gå. Släpp taget.

Släpp taget om allt du lärt dig, allt det är inget annat än en historia. Lika verklig, lika sann, som en fiktiv film du ser på tv:n.

När du släpper taget om ditt gamla sätt, när du går så långt att du släpper taget om allt du lärt dig. Släpper taget om allt som var din verklighet då, då kommer klarheten. Då, då kan din själ lysa igenom allt mörker och all förvirring. Först då, kan du se igenom den här illusionen och först då blir du fri!

Tillåt inte att du sätter dig själv i ett fängelse, ett fängelse som inte ens är verkligt! Tillåt inte den här historian, den här illusionen, att kontrollera den du verkligen är! Låt inte den här historian överskugga sanningen!

Bryt ut och slå dig fri!

Ifrån din själ le! Le med hela ditt ansikte och hela din kropp…..Låt din själ få lysa genom kroppen.

Lev i kärlek och ifrån kärlek!

Släpp taget om allt. Det är inget annat än en illusion, en påhittad historia. Lika verklig som en film du ser på tv:n.

Du kan uppleva den, ändra den och följa historian men låt den inte kontrollera din själ! Låt den inte sätta dig i bojor.

Låt gå, släpp taget och befria dig själv!

hjärta - mariao - medial vägledning

Livet

Tro inte att det är en slump att du hamnat här och läser dessa ord.

Jag lovar dig, det du kommer uppleva när du en gång släpper taget om den här historian kommer inte vara det du nu tror! Jag kan inte med ord beskriva det jag erfarit! Det jag då och då erfar.

När du släpper taget om allt…då öppnar sig sanningen. Jag har upplevt salighet, jag upplever salighet. När allt är borta och du bara är, då får sanningen plats. Då får kärleken plats och då ser du igenom illusionen med ljus.

Aldrig mer kan jag se världen genom de ögon jag förrut såg den.

Var inte rädda för döden, den finns inte. Var inte rädda för det här livet, det finns inte heller på sättet du uppfattar det. Allt är en illusion, en illusion som känns verklig men inte är det.

I djup kärlek,

Maria

Ps. Dela gärna inlägget om du vill.


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

4
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
2 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
G

En stor utmaning! Jag är nyfiken och vill försöka. Så tack 💗

Monika

Tack, Maria! Så enkelt och ändå så svårt, så svårt. Detta måste sjunka in. Det berör mig i allra högsta grad, känner jag. 💕🙏