Medialt meddelande – Släpp tvivlen!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du går runt med en känsla av att du är lite mindre än människor runtom. Något i ditt liv har påverkat dig så pass mycket att din självkänsla och ditt självförtroende vacklar för dig.

Meddelandet idag:

Det är så här….Du är älskad för det underverk du ger världen genom att bara vara här.

Nu tänker du att så kan det inte vara! Att du kan vara så speciell att du är en fantastisk ljusstråle som är beundrad enbart för att du är här. Inte beundrad för vad du gör i denna värld utan för att du är i denna värld. Men så är det….Du är beundrad och älskad enbart för att du är.

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, Du är Gud! Vi alla är en del av Alltet, vi är alla gudomliga. Du är är inte ett undantag från detta, så du vet. Du är lika fin, lika ljus, lika stor som de människor som finns runtom dig. Vi går lite olika vägar genom livet, men ingen väg är bättre än den andra….det är bara olika upplevelser.

Så idag kan du släppa dina tvivel på att du inte skulle duga, att du inte är tillräckligt smart eller att du inte är lika viktig som ”de andra”.

Släpp tvivlen och fortsätt framåt i vissheten om att du är en stråle från det gudomliga Alltet. Du är precis lika viktig som människorna runtom dig!

”Only when I know who I am, will I know what is possible” – Ram Dass

lila hjärta

Jag har haft med mig en själ som vid livet var man och kallades för ”Foppe”. Jag har skrivit ner hans hälsning till den person som kände Foppe vid livet. Var snäll kontakta mig, då denna hälsning inte skulle göras ”för allmänheten”. Jag respekterar denna önskan och förmedlar istället hälsningen via mail till dig som kände Foppe i livet.

Härliga måndagskramar!

MariaO

 

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

5
Posta en kommentar

5 Kommentera tråden
0 Tråd svar
5 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
5 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Susanne Wikström

Tack <3 Så viktiga och sanna ord och efter allt jag vart med om så tog jag åt mig direkt. Jag har tvivlat många gånger och gör det fortfarande ibland när jag ser att "alla" har eller får sina kärleksfulla förhållanden utom jag. Då kommer tanken att jag inte duger och det är enormt jobbigt. Men jag duger åt mig själv. <3

Susanne Loqvist

Tusen Tack ??❤

Annki

Tack precis vad jag behövde höra idag❤?

Thayna Silva

Heter han Fredrik?

Monika

Tack. ?
Gjorde mitt ”negativa” val vilket visade sig vara ett positivt val. Jag känner mig lugn, lätt, fri, glad och energisk. Att det kan göra en sådan skillnad. ❤️