freedom

Medialt meddelande – Storheten i det som händer nu!

Du upplever ett kaos och du undrar om det är så här det kommer förbli…..Du dras med in i den dans av känslor som virvlar runt och du undrar vad som egentligen händer…..

Meddelandet idag:

Det som var är påväg att raderas ut, för att göra plats åt det nya…..Hur kan du skapa plats för något nytt om du håller fast vid det gamla? Gör du det så blir det nya inte längre nytt utan en kopia av det förflutna.

Storheten av det som händer nu är du! Vad ska du göra av det som placerats framför dig nu? Ska du gå från den yttre världen och återskapa den in i din inre värld? Eller ska du gå från din inre värld och återsskapa den i den yttre världen?

Du är storheten i det som händer nu! Ska du välja att integrera den inre världen med den yttre till en? Eller ska du välja att vara i den yttre världens känslodans och förbli ovetande om alla de nivåer som finns inom för dig?

Att gå inåt innebär inte att förbli inåt utan storheten ligger i att integrera det som finns inom med det som finns utom, så de båda blir en.

Utmaningen är lagd framför dina fötter, ska du våga anta den? Eller ska du stanna kvar i det gamla? Det gamla du känner till och som känns bekvämt?

Utveckling, integration och förändring kommer inte alltid med bekvämlighet. Det kommer oftast inte med lugn. Utveckling, integration och förändring kommer nästan alltid med kaos…..inom och utom.

Min vän, allt är i sin ordning. Allt är perfekt. Precis som det ska vara. Du kommer se detta själv såsmåningom.

Det som händer nu var alltid menat. Det fanns där i livets väv och det är här för dig! Vilken gudomlig gåva av dig till dig att äntligen, äntligen frigöras från det som hållt dig i sitt grepp så länge…..rädslorna.

Du flyger snart högt, högre än du någonsin kunde drömma om…….och ja, du kommer våga!

Storheten i det som händer nu är du min vän! Du är den som är skaparen av allt som är…..och du är den som kommer integrerar det som är inom med det som är utom.

Vägen fram börjar visa sig för dig även om dimman fortfarande kan ligga tät så börjar solen nu sakta men säkert göra sig påmind…..Dimman som hållit dig i förvirring om var du befinner dig och om vem du i sanning är håller på att skingras. Snart står du mitt i ett expanderat medvetande och rör dig i alla nivåer inom. Snart blir trollkarlen av din egen värld.

Det som händer nu är perfektion….. ser du bara det kommer det ge dig kraft att ta dig genom det som skrämmer och för varje steg genom elden du tar desto större expansion!

Friheten ligger inte utom, den ligger inom……och den ligger i integrationen mellan de båda.

dmt

Lite till…..

Till dig som hela livet sedan du var i 4-5års ålder har spelat piano. Det är på många sätt ditt liv……Tidigt i din barndom lade en vuxen person tvivel i ditt knä och detta har påverkat dig genom ditt liv! Nu har du fått ett erbjudande som handlar om ditt spelande…..Plötsligt har detta tvivel växt sitt hur stort som helst och du får nästan som ångest av att ens tänka på vad detta erbjudande kan leda till! Tacka ja, tacka ja, tacka ja…..detta är en gåva för dig att en gång för alla frigöra dig från dessa tvivel som är rädslobaserade.

Till dig som har smärta i högerskuldra, denna smärta följer sedan upp i nacken och skapar spänningshuvudvärk. Den här smärtan är tillfällig även om den funnits i din kropp en tid nu. När du vågar att släppa taget om det du så krampaktigt håller fast vid i den yttre världen så kommer också den här smärtan släppa. Din kropp talar till dig…..lyssna.

Till dig som har vunnit en större summa pengar på ett spel……eller lotteri. Du vet inte riktigt vad du ska göra nu. Du som drömde om pengarna och nu när du har dom står du liksom handfallen. Du hade en dröm förrut om att skapa en nytt slags boende för dig själv….där har du skapelsen. Vad du ska skapa för dig själv…detta nya boende kommer inte bara gynna dig utan även vibrera ut fin energi och påverka många medmänniskor runtom dig. Så ja, det är bara att börja planeringen nu….inte sen utan nu.

………

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon
600kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
17 dagar sedan

Detta budskap kröp verkligen in i mig. Tack för de arbete du gör ❤