Medial vägledning - MariaO

Medialt meddelande – Stress

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du har haft en tuff period som genomsyrats av en inre stress, din sitaution har dock stillats något och är inte lika intensivt som förrut. Ändå så har du kvar en stress inom dig som du inte riktigt lyckas komma till rätta med.

Meddelandet idag:

Se det som händer just nu i din situation. Var inte bakåt och inte framåt utan just nu, i ögonblicket. När du har den här höga halten av stress inom dig så är det orsakat av att du inte är i nuet. Du är inte här utan du är där.

Försök vara här i varje andetag du tar. När du är här så skapas en stillhet inom dig.

Det är när du är där som du förlorar ditt lugn och din inre stillhet. När du förlorar din inre stillhet förlorar du kontakten med ditt inre jag, din själ. När du förlorat kontakten med ditt inre jag så förlorar du dig i den yttre världen. Det är då stress och oro uppstår. Är du med?

Försök vara här i varje andetag du tar. Oavsett vad som var eller vad som kommer. Du är värd det…du är värd att känna lugn och harmoni inom dig. Idag kan du börja pånytt, du kan välja att vara helt i nuet. Du kan genom dina tankar påverka hela din kropp….så kraftfull är du faktiskt!

”Unease, anxiety, tension, stress, worry – all form of fears – are caused by too much future and not enough presence”

Ut ur kroppen

En del av er vet redan om att jag har haft en del intressanta ut-ur-kroppen upplevelser.

När detta händer (vilket det gör då och då) så är det som om att min kropp löses upp och mitt medvetande simmar iväg på otroliga resor. Det skrämmer mig inte att min kropp ”löses upp”, men jag kan förstå att det skulle kunna upplevas som mycket skrämmande om man inte förstår vad det är som händer.

De här resorna kännetecknar sig av att ge mig inblick i var jag egentligen befinner mig när jag är i min kropp och var jag befinner mig när min kropp är ”borta”. Informationen kommer till mig på ett mycket ojordiskt sätt. Genom intuition, vackra skapelser och otroliga danser sammanflätade av de vackraste och de mest kärleksfulla känslor jag någonsin erfarit. Kommunikationen är så annorlunda jämfört med hur jag kommunicerar i min kropp ändå är det så familjärt och tryggt.

Upplevelsen är egentligen obeskrivbar, men tänk er en fantastiskt känsla du haft och en underbar visuell bild du sett, gångra detta med en miljon…Känslan av kärlek, generositet, ömhet, förståelse, kreativitet, skönhet och omsorg är obeskrivlig. Detta är vårt riktiga hem, utan tvivel…. Det vi upplever här på jorden är så annorlunda, så statiskt och platt.

Det bästa av allt är att jag är en del av all den här skönheten och kärleken, och det är du också!

 

I djup kärlek,

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

8
Posta en kommentar

5 Kommentera tråden
3 Tråd svar
5 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
6 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Mette

Tack för budskapen som vi får varje dag, det ger mig kraft. Jag har valt att gå vidare till det nya och det känns rätt.
Tack ?
Önskar dig en fin andra advent ??

Annki

Tack Ha en fin andra advent?❤

Titti

Så fin beskrivning av dina utomkroppsliga erfarenheter, tack att du delar med dig ?❤

Monika

Tack, Maria! Tänk att ditt budskap är mitt i prick. Igen! Jobbigt att vara ensam med allt, flytten, alla tankar, planering, rädslan som slår till ibland. Känner mig Superstressad o dörren till mitt inre står på vid gavel. Nu vet jag – och jag vet att du har RÄTT – (varför hade jag glömt detta) – ett andetag i taget! Något annat vore liksom omöjligt. Känner mig genast bättre!
Ödmjukt TACK till dig, Maria. ?

Hilkka

????