helig geometri

Medialt meddelande – Stressen i ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Din kalender är fulltecknad! Det är så många möten, aktiviteter, middagar och släktträffar att du inte längre känner lust i det du gör utan istället är allt du känner stress…

Meddelandet idag:

Din kalender är fullantecknad och ditt liv känns inte längre som ditt utan mer som om att du förlorat dig i alla aktiviteter, utan lust och utan någon större längtan. Istället kommer drivet ifrån måsten och ”borden”….Detta livet har du någonstans skapat själv. Men, du har skapat detta utifrån ditt yttre jag och inte ifrån ditt inre jag.

När livet är så fullantecknat så blir det statiskt…utan ett naturligt flöde för det spontana att ta plats. Livet blir statiskt, fullt av måsten och i det går du miste om de naturliga, spontana stunderna. De naturliga och spontana stunderna som sker för att möta dina behov för stunden.

Varför har du skapat det här livet….ett liv där din kalender och människor runtom leder dig? Är det ditt ego som behöver bli bekräftat, som behöver känna sig behövd och viktig? Någonstans startade det där….nu börjar något annat vakna inom dig som pockar på din uppmärksamhet. Det dyker upp frågor som, var är jag påväg? Är detta allt? Är det detta som är meningen med livet…?

När du ställer dig den frågan har du tappat kontakten med essensen av dig själv. När du är i kontakt med ditt sanna jag då försvinner dom frågorna dels för att du inte behöver ha en fulltecknad kalender för att känna dig värdefull, du behöver ingenting för du har redan allt….Lever du utifrån ditt sanna jag, din själ, då lever du i inspiration och lust för att uppleva det yttre livet. När du lever i ditt sanna jag då är det du som styr kroppen och den yttre världen, inte tvärtom!

Reflektera över detta…skala av dina tankar och alla känslor, skala av ”dig”, alla måsten och bara var för en kort stund. Slut ögonen och känn in ditt sanna jag bortom dig, dina tankar och dina känslor. Kan du känna lugnet där? Kan du känna ditt sanna jag? Låt ditt yttre liv ledas ifrån den platsen istället för att låta ditt yttre liv ledas av det yttre livet.

……..

Tror du att du behöver någon annan som visar dig din själ, ditt sanna jag…tror du att du behöver gå en kurs eller kanske åka till ett heligt land? Nej, det behöver du inte. Allt du behöver göra är att släppa allt som är kopplat till din personlighet, tankar, känslor, dåtid, nutid och framtid. Där…helt nära hittar du essensen av dig själv. Du behöver ingenting utom dig för att hitta inom dig….

 

Till dig som går den ena ”andliga” kursen efter den andra…du behöver inte detta egentligen. För allt du söker, allt du letar efter finns redan där inom dig. Det är ditt ego som vill känna sig lite viktig genom att gå på alla dessa kurser. Sanningen är att dessa kurser skapar större förvirring än klarhet för dig. Backa lite och fundera igenom om du verkligen behöver dessa kurser…speciellt efter att du läst dagens meddelande.

 

Dela gärna dagens inlägg!

 

Ha en underbar fredag!

Låt din själ lysa genom din kropp, låt den lysa så klart att alla skuggor som finns runtom dig försvinner!

I stor kärlek,

MariaO

 

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

6
Posta en kommentar

4 Kommentera tråden
2 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
5 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Hilkka

Tack fina Maria!???

Monika

Tack, Maria. ?

Titti

Där jag är idag är en bra plats att vara både invändigt och utvändigt. Får dippar och ifrågasätter saker och ting emellanåt det är väl mänskligt, kanske rent av nödvändigt för att komma djupare och vidare i min utveckling. Önskar Dig en ljus härlig helg❤?❄

Maria

Oj, dina ord träffade rätt in i hjärtat! Igår funderade jag på varför jag mådde som jag gjorde och varför kroppen la av på något vis. Insåg att den försökt prata med mig ett tag och att jag inte riktigt lyssnat. Kalendern fullbokad och prioriterat bort mig själv. Igen. Insikten var jobbig men kändes ändå som en lättnad och jag går vidare med mindre krav och åtaganden. Tack ?