Goddess

Medialt meddelande – Ta tillbaka kontrollen!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus kontrollen

Du kan ha tappat lite utav din motivation till livet, till ditt dagliga liv och allt det innefattar. Det är som om att det finns en längtan bort, men samtidigt vill du vara kvar i det som finns….Du kan känna sorg över det du ser runtom dig.

Idag påminns du om att Du, kärnan av dig själv, ditt medvetande, har en mänsklig upplevelse. Hitta in till ditt varande och du  kommer att inse att du bär på all kraft du behöver för att  spela ut din mänskliga roll med motivation och entusiasm. Meditera, stilla dig och du kommer inse att du inom dig bär på paradiset.

Du är den som är drottning/kung i ditt liv! Du är den som har makten att ta tillbaka din kontroll, motivation och entusiasm.  Allt börjar med dig…

”Change yourself, and you have done your part in changing the world” – Paramahansa Yogananda

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of