open mind

Medialt meddelande – Tålamod och Kärlek!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus tålamod

Det känns som om att du stundom känner frustration med människor runtom dig. Du kan känna att dom inte förstår , varken förstår dig eller förstår djupet i livet. I detta kan du också känna dig ensam. Du kan känna att du saknar vänner / partner som känner inför det andliga livet som du gör.

Meddelandet idag handlar om tålamod gentemot dina medmänniskor. Istället för att känna separation, känn hur du och de runtom dig kommer från samma källa. Känn hur allt är länkat samman ur djup ovillkorlig kärlek och stort tålamod. Var den kärleken, var det tålamodet…försök vara så lik den Gudomliga källan som möjligt. Praktisera detta varje dag, i varje handling, i varje tanke, i varje andetag. Vi går alla mot samma mål….Hem.

”Once you awaken, you will have no interest in judging those who sleep”– James Blanchard

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of