Medialt meddelande – Tänk stort!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria tänk stort

Du har kommit en bra bit på vägen. Du har jobbat hårt och du har lämnat mycket bakom dig som inte längre tjänar något syfte i ditt liv.

Idag får du en bekräftelse på att du har gjort så rätt! Du är på rätt väg och snart kommer det öppnas upp ytterligare möjligheter för dig. Var klok och vis när dessa kommer din väg. Välj det som inte bara tjänar dig själv, utan välj det som även tjänar dina medmänniskor. Släpp egot så gott det går och tänk stort. Tänk hur du på bästa sätt kan sprida din kärlek och dina gåvor vidare, för att stötta de som kommer efter dig.

”Successful people are always looking for opportunities to help others. Unsuccessful people are always asking ”What`s in it for me” – Brian Tracy

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of