love arise

Medialt meddelande – Till dig som söker sanningen!

Du har genom hela ditt liv sökt ett svar, en sanning på det liv du ser och det liv du upplever. Det här sökandet har på sista tiden intensifierats för dig och du står nu på en slags avgrund….du är påväg att hoppa över men modet finns där inte riktigt ännu…..men påväg är du!

Meddelandet idag:

Skapandet min vän, skapandet är det du söker…och var kommer skapandet från? Vem skapar? DU…..

Det du söker finns inom dig. Helt nära inom, helt lätt och helt kärleksfullt ligger det du sökt så länge, sanningen. Se, skapandet är grunden till sanningen.

Skapandet inom dig genom tanke-känsla-handling—-är hela tiden dynamiskt. Dynamiskt, flödande genom dig och ur dig….Du skapar ditt liv och i det egna skapandet så skapar du sanningen.

En sanning som är din!

Hemligheten är att det inte finns en sanning, det finns inget egentligt svar! För livet, det du upplever är i konstant rörelse, i ett konstant pulserande flöde och i detta vackra finns ingen sanning mer än att sanningen är din att upptäcka inom dig själv genom dig själv.

Sanningen om livet är din att skapa, att leva och att upptäcka inom…..Lägg aldrig din sanning i en annan människas knä istället se det vackra i att du är unik och se det vackra i att din vän är unik och att ni båda är här för att uppleva den egna sanningen.

Livet började aldrig och det slutar aldrig. Det är evigt. Och vem är livet? DU. Du är livet. Det innebär att du aldrig hade en början och aldrig kommer ha ett slut. Du är evig, pulserande, skapande, gudomlig energi som just nu har en upplevelse i fysisk manifesterad form. Precis som du i din manifesterade form manifesterar in i spelet….Kan du se? Kan du se vågorna av livet?

Inåt och utåt…alltid. Du vet nu att det är så skapandet sker för dig i fysisk form. Du skapar inom för att sedan manifestera utom. Du skapar ditt liv och du skapar en sanning för dig själv! Vi, var och en lever vår egen sanning och i den finns inget egentligt rätt eller fel.

Döm inte. Ta istället ansvar över din egen sanning som du skapat genom och för dig själv! Vem ska ta ansvar över din sanning? Vem kan ta ansvar över din sanning? Ingen….utom du. För endast du är mästaren av den då du är skaparen av den.

Döm inte. Se istället det vackra i det unika, se det som förenar…den pulserande kärleksfulla livets energi. Se det som förenar istället för det som separerar. Se att din sanning är din. Din väns sanning är din väns. Det finns inget rätt eller fel i egentlig mening. Bara du kan döma din egen sanning, ingen annan.

Vart ska du ta vägen nu i ditt sökande? Ska du fortsätta söka sanningen utom dig? Ska du fortsätta leta i den yttre världen? Eller ska du ta dina steg mot ditt hem? Är du redo för att komma hem? Hem till din sanning, till din skapelse? Är du redo att omfamna allt i den genom det du är…kärlek?

Till dig som söker svaren, som söker sanningen….det finns ingen egentlig sanning. Det finns bara en sanning för just dig, och det är din. Det finns bara en sanning för din vän och det är din väns.

När du till slut landar inom och ser det vackra i det dynamiska livet är det lätt att älska det som är olikt dig själv, då är det lätt att förenas med allt som är. Då är det lätt att känna den pulserande kärleksenergin som du är av och ur, detta ända som är allt som är i oändliga former, utan början utan slut. I oändliga sanningar…….

oneness

Lite till….

Till dig som nyligen har varit hos frisören, den här människan talade om något för dig som fick dig att känna dig illa tillmods. Du ska luta dig tillbaka inom dig själv, hon har sin sanning och du har din. Och det är ok. Se det som förenar iställer för det som separerar. Du är hon och hon är du…..glöm inte det.

Till dig som står mitt uppe i en separation…..det här smärtar dig på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt. Det är kaos om det mesta just nu, och det är kaos för att du är kaos just nu. För att saker och ting ska lugna ner sig så behöver du lugna ner dig…..meditera, balansera och harmonisera din inre värld. Det är viktigt. Gör du bara lite jobb i detta nu såkommer du snabbt se vilken effekt detta får på din omvärld.

Till dig som har haft en sprängande och har nog fortfarande en sprängande huvudvärk på vänstersida av huvudet. Detta sprider sig ner på vänstersida hals och verkar även påverka din vänstra arm. Ingen vet vad detta beror på, du har sökt hjälp och det svar du fått är ungefär lika produktivt som om du hade frågat en vägg:). Hitta någon en duktig akupunktör som kan lindra smärtan åt dig…..genom detta kommer saker sakta, men säkert lösas upp för dig. Upp med hakan nu, det blir bättre bara du öppnar sinnet lite för det alternativa…..

…………..

Lyft till mer och lite till…..Expandera lite mer och lite till….Öppna lite mer och lite till….och snart flyger du!

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon
600kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments