medial vägledning - själen

Medialt meddelande – Tilliten och livet som kommer till dig snart!

Du står frågande inför världen och kan känna att du är påväg att tappa tilliten till livet självt! Det här kan skapa eller har redan skapat en turbulens inom dig och i denna turbulens försöker du få tag i, greppa det du känner till. Du försöker förstå och hålla kvar…..

Meddelandet idag:

Det som var det var….inget av det gamla kommer tillbaka! Allt som spelas ut precis så som det är menat att spelas ut…..inget sker av en slump, inget. Men, hur ska du kunna känna tillit till ett liv som är turbulent och i ständig förändring?

Tiden har kommit för dig då du prövas i din tillit och sättet du för dig framåt är att släppa taget! Släpp alla försök till att kontrollera din omvärld och dig själv! När du släpper taget, när du vågar släppa kontrollen och överlåta livet till livet självt då, då min vän vinner du tilliten genom att få kontroll! Precis så, du får kontroll när du släpper försöken till kontroll……

När du försöker kontrollera och foga in gammal kunskap in i det nya så lever du inte i tillit, då du lever i ängslan. När du släpper taget, när du lever i nuet så infinner sig tilliten till livet självt och i det ögonblicket får du kontroll….men ny typ av kontroll.

Fokusera på det som är här och nu. Fokusera din energi i dig själv! Se dig själv, se varje handling, varje tanke, varje känsla och vilken konsekvens det får….i energifältet du är av, ur och i.

Tilliten kommer till dig när du vågar släppa taget, släppa kontrollen för att istället vända fokus på dig! Allt, allt börjar inom dig, mig och oss…….

När du vaknar till den sanningen och ser att det egentligen inte fanns något att kontrollera, att livet är självkontrollerande…då kommer tilliten till dig. Då vaknar du till dig själv…..och börjar leva i samklang istället för i dissonans.

Då ser du att DU är ansvarig för att skapa det du önskar skapa, du är ansvarig att skapa det liv du vill leva och lever. Då ser du att DU är ansvarig för det du redan skapat och det liv du redan lever. Då ser du att DU är en del av det hela och att det hela är en del av dig. Du är ansvarig för det kaos som visas på utsidan då det reflekterar insidan av var och en av människorna.

I detta kommer ett lugn, en gudomlig visdom vaknar till liv och du SER. Du SER att livet är självkontrollerande, det du ger är det du får. Det jag ger är det jag får. Det vi ger är det vi får.

När samklangen med allt liv är i perfektion….då kommer harmoni och frid. Då kommer en svepande vind av kärlek över jorden, men inte förrens dess. Inte förrens ansvar tagits och tilliten till livet visas framför dig genom att du släpper taget om kontrollen. Ansvar som tas i handlande, tanke och känsla. Ansvar genemot allt levande.

Tilliten som kommer till dig nu kommer genom dig själv. Du står inför det stora skiftet att verkligen, verkligen lita på det självkontrollerande livet och i detta är du mästaren själv!

Hur kan du få tillit om du inte känner dig själv? Om du inte i sanning vet att du är medskaparen av det som händer nu? Tilliten är en kraft inom dig…en förvissning om att du vet att du bär den skapande kraften inom och att allt börjar med dig.

Ekvationen är så enkel, det du ger är det du får. Det jag ger är det jag får. Det vi ger är det vi får. Den dag vi står i vår fulla kraft och lever och uttrycker den kärlek vi är, är dagen då det stora skiftet kommer. Det är dagen då det nya livet gestaltar sig inom och framför dig.

Våra hjärtan till denna sanning öppnas genom smärta.

Släpp taget om allt det gamla, släpp taget om det du en gång såg som en sanning, släpp taget och frigör dig själv! Genom att du frigör dig själv och tar ansvar för hela dig, hela din energi….så påverkar du det som sker i rätt riktning.

Du är underbar! Du är ett uttryck för kärlek, nu ombeds du att i full tillit leva och ge uttryck för det du i sanning är…….kärlek. Vågar du? Är du redo?

Det finns inget att vara rädd för, hur kan du vara rädda för livet självt när du är livet självt?

life energy

Lite till…..

Till dig som någon typ av problem med vänstersida av ansiktet…kanske någon slags förlamning eller avdomning….Det är som om att detta även orsakar problem på vänstersida av halsen….Du har en viktig uppgift framför dig och den handlar om att stå upp för dig själv! Du har gått genom livet och bugat inför allt och alla. Du har helt enkelt inte klarat av att visa vem du är och var du står. Det är dags nu att göra det och när du väl klarat av detta så kommer du befria dig själv på ett sätt du aldrig trodde var möjligt. Du, minns nu vem du är och finn kraft där.

Till dig som fått ett brev på posten av någon anhörig som försöker pressa in dig i ett hörn…..Du vet ju vad detta står för, och nu är det tid för dig att på ett tydligt, balanserat och vist sätt visa var din gräns går en gång för alla. Du ges en chans i detta att stå i din kraft och gör du det nu så kommer detta vara det sista du hör från den här människan……

Till dig som kör runt i en blå bil, du har en hund och en katt….Du lever ensam och är rätt nöjd med det efter många år av trasiga relationer. Du är påväg att göra en större investering i en aktie eller liknande, dvs inget reellt. Avvakta med denna investering……investera istället i något reellt i den fysiska världen….som du först tänkte——

……………….

I största kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon
600kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments