aum

Medialt meddelande – Tystnad

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria tystnad

Det kan ha förekommit en del diskussioner och en del oenigheter. Fortfarande känns det som om att du vill svara tillbaka, och kanske har du lust att visa ”vart skåpet ska stå”….

Idag uppmanas du till tystnad. Väg dina ord noga, var klok och vis innan du låter orden lämna dina läppar. Den här situationen kommer snart att ha blåst över och ju mindre du säger desto bättre. Låt bara orden lämna din mun om du har något finare att säga än tystnaden själv…. Så vännen, vila tryggt och stilla i förvissningen att även detta kommer passera.

”Silence is a source of great strength” – Lao Tzu

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
via telefon/hem
700/900kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon/hemma hos mig återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

Djurkommunikation

via mail

300kr

Jag är stolt över att erbjuda denna tjänst som hjälper dig att kommunicera med ditt djur på djupet, förstå deras behov och förbättra deras välbefinnande.

En fråga/Två frågor
200/300kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO