aum

Medialt meddelande – Tystnad

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria tystnad

Det kan ha förekommit en del diskussioner och en del oenigheter. Fortfarande känns det som om att du vill svara tillbaka, och kanske har du lust att visa ”vart skåpet ska stå”….

Idag uppmanas du till tystnad. Väg dina ord noga, var klok och vis innan du låter orden lämna dina läppar. Den här situationen kommer snart att ha blåst över och ju mindre du säger desto bättre. Låt bara orden lämna din mun om du har något finare att säga än tystnaden själv…. Så vännen, vila tryggt och stilla i förvissningen att även detta kommer passera.

”Silence is a source of great strength” – Lao Tzu

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of