spread your wings

Medialt meddelande – Utveckling!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha utvecklingDu befinner dig i en stark utvecklingsfas. Du kan kanske stundom känna att du gärna skulle vilja höja tempot på din utveckling, att saker och ting ska gå i ett lite snabbare tempo.

Meddelandet idag:

Du är på rätt väg och du håller ett perfekt tempo! En del av ditt jobb i denna utvecklingsfas är att ta till dig att din utveckling inte sker genom styrka och armbågar. Nej, snarare är det så att du når de höjder du längtar efter genom uthållighet och tålamod. Kom ihåg att tålamod innebär att ha en god och positiv attityd medans du inväntar nästa steg.

” Everything comes to you in the right moment. Be patient”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of