sunny life

Medialt meddelande – Vändningen

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha

Du känner dig glad, lätt och fri! Någonting har lösts upp och saker flyter på fint för dig. Ändå kan du få tankar till dig om att ”när ska det här sluta” ”kan detta verkligen vara sant”….”imorgon vänder det kanske igen”.

Meddelandet idag:

En av egots favoritvägar är att fylla dig med tvivel. Släpp ditt ego för en stund och känn att nu är det din själ som leder dig i livet.

Låt din själ ledsaga dig på denna vackra väg du slagit in på. Låt inte ditt egos tvivel och negativa tankar ta över detta härliga! Försök lita på att det händer och att detta är här för att stanna. Lägg dina tvivel åt sidan, känn tillit även om du inte fullt ut förstår livets positiva vändning.

Du har känt på livets motvindar, du vet hur det känns att gå i uppförsbacke medans dina ben blir fyllda av mjölksyra. Nu är det dags för dig att få känna på livets medvindar, nu är det din tur att gå i nedförsbacken….utan att snubbla!

Idag har jag en hälsningen från en dam som presenterar sig som ”Svea”….ganska bestämd dam och det här var någon som höll på sin rätt i livet. Någon med stor integritet. Hennes hälsning är: att du ska öppna upp ditt fönster så solskenet kan komma in. Vädra ur och städa upp! Hon påpekar att du grunnar allt för mycket över om du duger eller ej. Hon hälsar att Du duger som du är…och att du inte ska låta någon få dig att tro något annat!

Det känns som om att den här damen är kopplad till någon som tog hand om henne på någotvis när hon befann sig i slutet av sitt liv.

Sen kommer en liten solig och kärleksfull hälsning från Ella, möjligtvis Ellen. Hon hälsar att hon har det bra nu, allt är frid inom henne. Hon vill  att du ska känna detsamma.

Nu stänger vi den här porten för dagen:-)…..och jag önskar dig en riktigt härlig dag idag!

Stor kram,

MariaO

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

19
Posta en kommentar

8 Kommentera tråden
11 Tråd svar
9 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
10 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Susanne Wikström

Tack ❤️

Tina

Godmorgon Maria..
Innan jag läste dagens budskap tänkte jag precis på en dam som hette Ellen ..en underbar dam som jag hjälpte i mitt jobb..tyvärr gick hon bort för 1 1/2 år sedan..hon sa vid flera tillfällen att hon skulle vaka över mig/ sitta på min axel, vi hade många fina pratstunder och hon såg vad som hände i mitt liv..jag tar detta som ett tecken och hälsning från henne..tack??Tina

Titti

Medvind och nerförsbacke…det är bara att vandra på och lita på att härliga saker dyker upp❤
Så underbara hälsningar från andra sidan.. det måste sjunga i hjärtat av glädje och tacksamhet i dem som det är riktat till. Maria Du är fantastisk ?❤?

Hilkka

Tack fina Maria! ????

Annki

Tack detta behövde jag Vaknade i morse med tankar som Varför ska jag kliva upp vad lever jag för liv jag bara finns här och gör inget Men då jag läst ditt budskap så får jag ny energi

Irene Ohlsson

Hej!
Jag fick rysningar hur rätt du prickade.
Jag tog hand om min mor i 17 år, men mycket mer den sista tiden av hennes liv.
Hennes namn är Elsa.
Vi var inte de bästa vänner i Livet!
Kramar Irene
❤❤❤

Thayna Silva

Allting det du beskriver i ditt budskap är vad jag upplever, och allt det motgångar undrar jag när detta kommer ta slut? När kommer det vända för mig Maria?
Du är jätte duktig på det du gör:)
Varm kram
Thayna Silva

Monika

Tack allra finaste Maria! ❤️