aum

Medialt meddelande – Var i varandet!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha varandet

Du känner oro inför framtiden, hur allt kommer bli och om du kommer klara av den. Den här oron, dessa tankar på framtiden har tagit över ditt varande. Du grubblar och du funderar….

Idag uppmanas du, genom stor ovillkorlig kärlek, att stanna till i nuet. Se till det vackra du har just nu och uppskatta det. Känn in hela din skapelse och var i varandet. När du är i nuet, när du är i ditt medvetna varande så kan du lugnt förvissa dig om att framtiden är väl omhändertagen och att det kommer bli precis så bra som du skapat.

Var medveten om dina tankar, vart ditt sinne går…genom dem skapar du framtiden.

”De ända gränserna som finns i livet är de du skapar med ditt sinne”

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of