Medialt meddelande – Var orädd!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus sanningen

Du står vid källan av inspiration, källan där det finns förnyad kraft och skapande! Ser du var du står? Eller har du fortfarande dåtidens glasögon på dig?

Idag meddelas du att öppna dina ögon och se det du har inför dina fötter. Var orädd och ge dig hän i detta kreativa. Nu är det perfekt tid att ta tag i dina drömmar och dina mål. Tar du tag i detta nu, så kommer de frön som du planterat växa och blomma ut till något fantastiskt!

Allt som finns här inger hopp om ny kraft, ny inspiration och förverkligande av drömmar! I den här processen är det en god idè att ge utlopp för dina känslor! Skriv, måla, dansa, sjung eller något annat som ger möjlighet för dina känslor att kanaliseras.

Verkligen, släpp dina rädslor, ”go ahead” och gör dina drömmar till verklighet! Det ser bara bra ut här!

”Var orädd i din strävan efter det som får din själ att brinna”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Boka nu

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Jenny

En fullträff!- Igen? Tack!?/Jenny