astralresa

Medialt meddelande – Vilsenhet!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du kan känna dig vilsen och ensam just nu. Det kan vara någonting som just hänt som skapat den här vilsenheten hos dig. Men det kan också vara en fas du går igenom där vägen inte är helt klar för dig.

Meddelandet idag:
Hela ditt liv hänger samman. Det är som ett stort pussel där varje bit passar perfekt in i vartannat för att inom sin tid skapa den ultimata livsbilden. Ingenting sker av en slump, allt har sin mening. Även nu när du känner dig vilsen….Den här fasen är den perfekta fasen för det som sedan ska komma in i ditt liv.

Ha tillit till att allt är som det ska, gör ditt bästa och ta hand om alla känslor som du har inom dig. Du är aldrig ensam…känslan av ensamhet skapas av dina tankar. Du är aldrig ensam, vänd fokus inåt och känn det! Fortsätt sedan framåt i den känslan och du kommer snart se klart på din situation.

”If you correct your mind, the rest off your life will fall into place” – Lao Tzu

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of