Gratis Vägledning/Spådom!

GRATIS FRÅGORNA ÄR AVSLUTAT FÖR DENNA GÅNG.
MEN ÅTERKOMMER LÄNGRE FRAM !

Gratis Vägledning/Spådom!

kristall kula Gratis Vägledning

Skriv din fråga i kommentarsfältet under senaste inlägget här på bloggen!

Gå till ”Hem” för att hitta senaste inlägget!

Svaret på din fråga hittar du under din egen kommentar på bloggen när jag väl släppt igenom den. Tänk på att din fråga och mitt svar är öppet för alla att läsa. Jag kommer inte att ha möjlighet att svara på allas frågor, men väljer ut några stycken varje dag!

Vill du ha en längre, mer omfattad och personlig medial vägledning/spådom är du välkommen att boka in det. Detta gör du enkelt genom att gå till tjänster-boka tjänster.

Stor kram,
Maria


Medial vägledning
300-600kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
300-600kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.


Boka nubetalnings-info