cherry blossoms mariao

Medialt meddelande – Kärlek | Gratis spådom/vägledning

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Kom ihåg att ni kan ställa frågor som jag svarar på GRATIS här på bloggen.
Din fråga skriver du i kommentarsfältet, det är även där du får ditt svar när jag väl modererat den. Så håll utkik under dagen!

blue lotus

Idag handlar dagens meddelande om kärlek. Du uppmanas till att öppna upp ditt hjärta och ta emot den kärlek som kommer din väg.  Är du i en relation uppmanas du till att bringa balans i ert förhållande och lyssna till ditt hjärtas inre röst. Behöver du fatta beslut gällande denna relation ska du fatta den utifrån ditt hjärta. Inte via ditt intellekt. Det är utifrån ditt hjärtas vishet  du slutligen landar i den allomfattande kärleken.

”Inre frid kommer genom att minnas att det enda verkliga är kärlek”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Boka nu

Inläggsförfattare: MariaO

8
Posta en kommentar

5 Kommentera tråden
3 Tråd svar
1 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
6 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Susann

Hej Maria jag undrar över min framtid, finns det något som jag behöver veta inför kommande tid, det är på så många plan som saker förändras i mitt liv å det är så svårt att veta om jag handlar på den väg jag är ämnad för? ??

Linda

Kärlek ja…Det är fin som i dagens Budskap. Finns det något som heter den ”rätte”? Kommer jag att träffa honom eller har jag kanske redan gjort det?
Kram ❤️

En som undrar

Hej! Jag har en unik och mysig kärleksrelation med en man som tyvärr har en kvinna sedan 23 år som han ännu inte lämnat. Hon vet inget om oss. Jag undrar vad som kommer att hända med oss. Kommer det att bli vi två eller ska jag släppa denna relation? Plågsamt att ha det såhär. MVH/OM

Konfunderad

Hej Maria! Jag står inför en ganska svår situation, jag har känslor för mitt ex, som jag avlastar, hjälper och stöttar med råd och idéer då hon inte vet hur hon ska hantera sina barn bla . Hon säger att hon lugn, trygg, kan hon kan vara sig själv när hon är i mitt sällskap, men är inte redo för en kärleksrelation med mig. Jag undrar om hon kommer kunna komma tillbaka till mig? Sa till henne när vi pratade herrom dagen att vi inte skulle höras av förren i slutet av september då började hon höra av sig mer… Läs mer »

Anne

Hej! Liten historia som jag känner att jag behöver ha lite svår på om du kan hjälpa mig. När jag var 14 år träffa jag en killkompis via min tjejkompis han var dock 8-9år äldre mig så han tog ett break ifrån mig sen hörde jag ingeting ifrån honom. Åren gick för mig och när jag var 20 träffa jag min man som jag lever med idag, fick mitt första barn när jag var 21 men blev dock väldigt allvarlig sjuk men återhämtade mig fort ca några mån efter min sjukdom gör de den här killkompisen av sig till mig… Läs mer »