cherry blossoms mariao

Medialt meddelande – Kärlek | Gratis spådom/vägledning

Meddelande till någon/några av mina läsare!

!! OBS erbjudandet avslutat !!

Kom ihåg att ni kan ställa frågor som jag svarar på GRATIS här på bloggen.
Din fråga skriver du i kommentarsfältet, det är även där du får ditt svar när jag väl modererat den. Så håll utkik under dagen!

blue lotus

Idag handlar dagens meddelande om kärlek. Du uppmanas till att öppna upp ditt hjärta och ta emot den kärlek som kommer din väg.  Är du i en relation uppmanas du till att bringa balans i ert förhållande och lyssna till ditt hjärtas inre röst. Behöver du fatta beslut gällande denna relation ska du fatta den utifrån ditt hjärta. Inte via ditt intellekt. Det är utifrån ditt hjärtas vishet  du slutligen landar i den allomfattande kärleken.

”Inre frid kommer genom att minnas att det enda verkliga är kärlek”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
via telefon/hem
700/900kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon/hemma hos mig återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

Djurkommunikation

via mail

300kr

Jag är stolt över att erbjuda denna tjänst som hjälper dig att kommunicera med ditt djur på djupet, förstå deras behov och förbättra deras välbefinnande.

En fråga/Två frågor
200/300kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Boka nu

Inläggsförfattare: MariaO

12 reaktioner på ”Medialt meddelande – Kärlek | Gratis spådom/vägledning

    Susann

    (2018-06-09 kl. 13:23)

    Hej Maria jag undrar över min framtid, finns det något som jag behöver veta inför kommande tid, det är på så många plan som saker förändras i mitt liv å det är så svårt att veta om jag handlar på den väg jag är ämnad för? ??

    Linda

    (2018-06-09 kl. 20:43)

    Kärlek ja…Det är fin som i dagens Budskap. Finns det något som heter den ”rätte”? Kommer jag att träffa honom eller har jag kanske redan gjort det?
    Kram ❤️

    En som undrar

    (2018-06-10 kl. 21:58)

    Hej! Jag har en unik och mysig kärleksrelation med en man som tyvärr har en kvinna sedan 23 år som han ännu inte lämnat. Hon vet inget om oss. Jag undrar vad som kommer att hända med oss. Kommer det att bli vi två eller ska jag släppa denna relation? Plågsamt att ha det såhär. MVH/OM

      MariaO

      (2018-06-11 kl. 09:45)

      Det ser dessvärre inte ut som om att han kommer lämna den här kvinnan…
      Kram,
      Maria

    Konfunderad

    (2018-06-22 kl. 20:56)

    Hej Maria!
    Jag står inför en ganska svår situation, jag har känslor för mitt ex, som jag avlastar, hjälper och stöttar med råd och idéer då hon inte vet hur hon ska hantera sina barn bla .
    Hon säger att hon lugn, trygg, kan hon kan vara sig själv när hon är i mitt sällskap, men är inte redo för en kärleksrelation med mig.
    Jag undrar om hon kommer kunna komma tillbaka till mig?
    Sa till henne när vi pratade herrom dagen att vi inte skulle höras av förren i slutet av september då började hon höra av sig mer än vad hon gjort innan.
    . Hur ska jag gå tillväga?

      MariaO

      (2018-06-22 kl. 22:19)

      Hej vännen!
      Gratis spådom/vägledning är avslutad för denna gången. Jag kommer ha en omgång där jag svarar gratis, men inte förrens mot sensommar/hösten.
      Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning om du skulle vilja det, eller ”en fråga” om du vill ha ett kortare svar.
      All info om hur du går tillväga hittar du under fliken ”Tjänster”.

      Stor kram,
      Maria

    Anne

    (2019-01-08 kl. 14:24)

    Hej! Liten historia som jag känner att jag behöver ha lite svår på om du kan hjälpa mig. När jag var 14 år träffa jag en killkompis via min tjejkompis han var dock 8-9år äldre mig så han tog ett break ifrån mig sen hörde jag ingeting ifrån honom. Åren gick för mig och när jag var 20 träffa jag min man som jag lever med idag, fick mitt första barn när jag var 21 men blev dock väldigt allvarlig sjuk men återhämtade mig fort ca några mån efter min sjukdom gör de den här killkompisen av sig till mig men jag sa att jag har redan en man som jag har valt och leva med så vi bröt kontakten helt med varann. Åren har nu gått och 2018 (i Början på året) fick jag missfall och jag var då 31 under sen sommaren hör den här killkompisen av sig igen till mig efter ca 10 år från vårat avbröt… han hör alltid av sig till mig så fort jag har varit med om saker. Så nu undrar jag vad vill han mig egentligen? Är han min själsfränd eller är min nuvarande man den rätta för mig? Känner mig helt vilsen på detta.

      MariaO

      (2019-01-09 kl. 09:01)

      Gratis spådom/vägledningen har för tillfället stoppats. Du är välkommen att boka in din fråga via mina tjänster om du skulle önska det.
      Stor kram,
      Maria

    Ulrika Frimodig

    (2021-07-16 kl. 18:21)

    Hej! Sitter med brustet hjärta! Då min själsfrände har övergett mig och våran 8 månaders dotter. Kommer han att komma tillbaka? Om inte! Varför lämnade han oss?

    Sandra

    (2024-01-24 kl. 20:11)

    Kommer jag och fredrik fortsätta eller kommer han skit I mej nu när han kommer från häktet

    Maria

    (2024-02-13 kl. 08:15)

    Hej! Kommer min ekonomi bli bra igen? Och kommer jag finna en vettig man någon gång eller är loppet kört? Ha en bra dag! Mvh Maria

      MariaO

      (2024-02-13 kl. 09:46)

      Hej Maria! Erbjudandet är stängt sedan många år tillbaka. Kram, Maria

Kommentarer inaktiverade.